setiyataremi مدیر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3897 عنوان اکسم زنگ زد | مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 47 پست بنظرتون برا چی بعد ۱۰روز زنگم زد؟ این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان) 1403/02/16 | 19:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسکرد عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2751 جواب نده سگ محل کن گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔. دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
setiyataremi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3897 از طرف کی کات شدع بود قرار بود تنها باشیم یمدت بعد اخر هفته زنگ بزنه بعدش هرچقد اخرهفته زنگ زدم جوابمو نداد پیامم دادم بعد رفتم دیدم تو تل پروف عاشقانه گذاشته😐😐 این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
setiyataremi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3897 دوست پسر منم بعد ۸ روز برگشت چرا؟ این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
yeganh13770996 عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1424 منم خیلی دلتنگشم.... تو شرایط خیلی بدی کنارم نبود هعی
io_ol عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2499 ادم غذایی ک بالا اورده رو دوباره نمیخوره اینو دوبار بخون این اصلاح خیلی چرته هر جا میرحسین بکار میبرین آدم که نباید با غذا مقایسه کرد الان اگه خدایی نکرده با پدر یا مادر یا برادری خواهری یا... یه مدت قهر کردیم بگیم ما غذایی که بالا آوردیم دوباره نمیخوریم؟؟
کیتیامیتیا عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 5988 قرار بود تنها باشیم یمدت بعد اخر هفته زنگ بزنه بعدش هرچقد اخرهفته زنگ زدم جوابمو نداد پیامم دادم بعد ... اع یعنی خیانت کرده خب پس نبخشش برم نگرد بهش 🧘
setiyataremi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3897 عزیزم بستگی داره چی گفته باشه ؟ اما ب احتمال زیاد یا تنها شده یا حوصلش سر رفته تنها شده صددرصد این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
hanaali عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1265 این اصلاح خیلی چرته هر جا میرحسین بکار میبرین آدم که نباید با غذا مقایسه کرد الان اگه خدایی ن ... اکس رو داش میگف تنها کسی که قلبت رو نمیشکنه همونی هست که قلبت رو به وجود اورده:)✨️🌱️
setiyataremi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3897 ادم غذایی ک بالا اورده رو دوباره نمیخوره اینو دوبار بخون منم باهاش صحبت میکنم دلیلش قانع کننده نباشه برا همیشه میره از زندگیم این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
مریمگلی۱ عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 4906 اکست چرا بلاک نیس؟ دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
hava_سابق عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 340 قرار بود تنها باشیم یمدت بعد اخر هفته زنگ بزنه بعدش هرچقد اخرهفته زنگ زدم جوابمو نداد پیامم دادم بعد ... چه غلطا 😐😐باید درست حسابی بارش میکردی
setiyataremi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3897 منم خیلی دلتنگشم.... تو شرایط خیلی بدی کنارم نبود هعی هعی این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
کیتیامیتیا عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 5988 چرا؟ ببین من خودم تموم کرده بودم یه مدت سرد شده بود دیر جواب میداد حس کردم با زور جوابمو میده مثلا۱روز نبودم اصلا خبر نگرفت کجام منم حس اضافی بودن کردم بلاکش کردم ۸ روز بعد با یه خط دیگه پیام داد که سرم شلوغ بوده و ببخشید و این حرفا 🧘
هناسکرد عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2751 قرار بود تنها باشیم یمدت بعد اخر هفته زنگ بزنه بعدش هرچقد اخرهفته زنگ زدم جوابمو نداد پیامم دادم بعد ... جواب بدی میام خفت میکنمااااا😠 گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔. دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
io_ol عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2499 اکس رو داش میگف حالا هر چی این اصلاح درست نیست ادمه نه غذا!!شاید این وسط علاقه ای هم باشه