2821
2789

جواب نده سگ محل کن 

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
از طرف کی کات شدع بود

قرار بود تنها باشیم یمدت بعد اخر هفته زنگ بزنه بعدش هرچقد اخرهفته زنگ زدم جوابمو نداد پیامم دادم بعد رفتم دیدم تو تل پروف عاشقانه گذاشته😐😐

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادم غذایی ک بالا اورده رو دوباره نمیخوره اینو دوبار بخون

این اصلاح خیلی چرته هر جا میرحسین بکار میبرین آدم که نباید با غذا مقایسه کرد 

الان اگه خدایی نکرده با پدر یا مادر یا برادری خواهری یا... 

یه مدت قهر کردیم بگیم ما غذایی که بالا آوردیم دوباره نمیخوریم؟؟

این اصلاح خیلی چرته هر جا میرحسین بکار میبرین آدم که نباید با غذا مقایسه کرد  الان اگه خدایی ن ...

اکس رو داش میگف 

تنها کسی که قلبت رو نمیشکنه همونی هست که قلبت رو به وجود اورده:)✨️🌱️

ادم غذایی ک بالا اورده رو دوباره نمیخوره اینو دوبار بخون

منم باهاش صحبت میکنم دلیلش قانع کننده نباشه برا همیشه میره از زندگیم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

اکست چرا بلاک نیس؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چرا؟

ببین من خودم تموم کرده بودم یه مدت سرد شده بود دیر جواب میداد حس کردم با زور جوابمو میده مثلا۱روز نبودم اصلا خبر نگرفت کجام 

منم حس اضافی بودن کردم بلاکش کردم ۸ روز بعد با یه خط دیگه پیام داد که سرم شلوغ بوده و ببخشید و این حرفا

🧘
قرار بود تنها باشیم یمدت بعد اخر هفته زنگ بزنه بعدش هرچقد اخرهفته زنگ زدم جوابمو نداد پیامم دادم بعد ...

جواب بدی میام خفت میکنمااااا😠

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂