2777
2789
عنوان

رژیم دکتر رضایی

161 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی تا حالا رژیم پیش خانم رضایی گرفته دختر خالم برای بارداری گرفت و جواب گرفت ولی من رژیم لاغری میخوام اگه گرفتین لطفا نتیجش و بگید و اینکه چرا فقط غیر حضوری و چرا شماره تماس نمیدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این پیج و دکترا اعتماد نکن، پول زیادی داری؟

همون پولی ک به این پیج و دکترای زرد میخوای بدی رو برو میوه و خوراکی سالم بخر، همچی بخور ولی کم، روزی حتی نیم ساعت هم شده تو خونه ورزش کن، بخدا راحت جواب میگیری

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
به این پیج و دکترا اعتماد نکن، پول زیادی داری؟ همون پولی ک به این پیج و دکترای زرد میخوای بدی رو بر ...

اخه دختر خالم ۶سال باردار نشد با ۲ماه رژیم این باردار شد ولی خیلی گرون میگیره رژیم ۲۸روزش ۲۵۰۰  

اخه دختر خالم ۶سال باردار نشد با ۲ماه رژیم این باردار شد ولی خیلی گرون میگیره رژیم ۲۸روزش ۲۵۰۰   ...

دختر خالت هم اشتباه کرد پول داد، بخدا خیلی زور داره چنین پولی، میدونی با ۲ونیم چقدر میوه و سبزیجات میتونی بخری و اصولی با اراده ی خودت وزن کم کنی؟

مشکلت اینه ک به خودت اعتماد نداری عزیزم، باید به یکی دیگه پول زور بدی تا مجبور بشی وزن کم کنی...

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤