2777
2789
عنوان

چه هنری یاد بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 26 پست
مثل چه کارایی؟

برو تو ی مغازه کلی فروشی کار کن مثلا لباس یا قهوه بعد پیج بزن  و رایگان برای یارو بفروش ب صورت کلی فروشی بعد ک پیجت رفت بالا و سفارشات رفت بالا خودت جنس بیار....

یا برو ارایشگری یاد بگیر ک توضیح نداره ......

یا فست فود ای چیزی راه بنداز سرمایه ای نمیخاد به اون صورت ینی جور کردنیه ولی باید کارت عالی باشه ساندویچ بفروش فقط و بعد شاگرد بگیر  خالم دقیقا همینکار کرد سس خاصی میزنه ک فرمولشو نداره کسی دست سازه و مشتری از مغازه جمع نمیشه همیشه شلوغه .......باید ی چیز متفاوت عرضه بدی اگ مثل بقیه باشی فایده نداره

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی

خواهش میکنم 

ببین من از وقتی خیاط شدم اصلا مانتو آماده نخریدم فقط دلم میخواد پارچه بخرم و مدلای متفاوت بدوزم گاهی میدوزم میفروشم گاهی مشتری پارچه میاره  و خیلی ب صرفه هست مانتویی ک عید پرسیدم دو میلیون و خورده ایی من با هفتصد تومن دوختم  برای خودم 

دخترم کلی کیف میکنه براش لباس میدوزم 

رنگ و لایت هم دیدم تو فامیل میرن کلی پول میدن ب ارایشگر منم رفتم آموزش دیدم میان من براشون کار میکنن  و پولاشونو من میگیرم  والا چ کاریه برن بدن غریبه  کار کن همه را هم طلا کن