2777
2789
عنوان

امپول hcg

88 بازدید | 14 پست

بچه ها من چهارشنبه ساعت ۱۰ شب دوتا امپولhcgزدم،به دلایلی نتونستم نزدیکی کنم فقط جمعه و شنبه تونستم که دیگه فکر نکنم تاثیری داشته باشه😔 ولی از همون جمعه خونریزی دارم یه کمی،امروزم که یکشنبه هست بازم لکه بینی دارم،عوارض امپوله بنظرت؟

چرا خونریزی اخه منم دیشب زدم ساعت۱۲ولی علائم خاصی ندارم

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم حتی جمعه رحمم درد گرفته بود خیلی،به شما گفتن کی نزدیکی کنید؟

منم فقط تخمدان سمت چپم به شدت درد میکنه 

امشب عزیزم و پس فرداشب

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

چند ماهه اقدامی؟

نگران نباش بعد زدن امپول۳۶ساعت بعد تخمک ازاد میشه انشااله که بارداربشی عزیزم

نگران نباش بعد زدن امپول۳۶ساعت بعد تخمک ازاد میشه انشااله که بارداربشی عزیزم

فدات عزیزم ایشالا شما هم هرچه زودتر باردارشی،من دوساله اقدامم ،شوهرمم ۵ ماهه واریکوسل عمل کرده،ولی تازه ماه پیش دکتر لتروزول داد بدون امپول اقدام کردم نشد،این ماه سه شنبه سونو کردم تخمک ۱۸ داشتم امپول داد بهم گفت سه شنبه و پنجشنبه و شنبه اقدام کن،من فقط جمعه و شنبه تونستم ولی امید ندارم راستش جمعه نمیدونم چرا ببخشید نزدیکیمون عمیق نبود ،فکر میکنم چون اسپدم همسرم خیلی قوی نیست نمیگیره،خودمم پلیپ دارم یه دکتر میگه پلیپو دربیار یکی میگه ولش کن،سردرگمم

فدات عزیزم ایشالا شما هم هرچه زودتر باردارشی،من دوساله اقدامم ،شوهرمم ۵ ماهه واریکوسل عمل کرده،ولی ت ...

عزیزم چرا اینقد دیر شروع کردی ب امپول زدن و خوردن قرص من این ماه اول اقداممه هم امپول زدم هم کلوموفین و لتروزول خوردم.به خودت استرس وارد نکن انشالله که باردار میشی ۸۰درصد اقدامیا چند ماه بعد عمل واریکوسل باردار شدن.ولی عزیزم ب نظر من دکترتو عوض کن کدوم شهری؟

فدات عزیزم ایشالا شما هم هرچه زودتر باردارشی،من دوساله اقدامم ،شوهرمم ۵ ماهه واریکوسل عمل کرده،ولی ت ...

دخولتون باید عمیق باشه و نیم ساعت پاهات بدی بالا برنی ب دیوار اینارو دکترم گفت خیلی دکتر حاذقیه

عزیزم چرا اینقد دیر شروع کردی ب امپول زدن و خوردن قرص من این ماه اول اقداممه هم امپول زدم هم کلوموفی ...

من تهرانم عزیزم ،اره عوض کردم که این دکتر جدیده بهم لتروزول و امپول داد ،قبلی هی میگفت برو اقدام کن انگار خودم بلد نبودم 😂

دخولتون باید عمیق باشه و نیم ساعت پاهات بدی بالا برنی ب دیوار اینارو دکترم گفت خیلی دکتر حاذقیه

متاسفانه من چهارشنبه که امپول زدم باید روز سه شنبه و پنجشنبه و شنبه اقدام میکردم ولی نمیدونم شانس من بود ببخشید روز سه شنبه و چهارشنبه و پنجشنبه شوهرم هرکاری میکرد نمیتونست آماده شه برای نزدیکی ،اخر سر جمعه تونست ولی بنده خدا انقدر استرس گرفته بود اینبارم نشه که اصلا نتونستیم عمقی باشبم 

فولی شما چند بود؟

من تهرانم عزیزم ،اره عوض کردم که این دکتر جدیده بهم لتروزول و امپول داد ،قبلی هی میگفت برو اقدام کن ...

اهوم حدس زدم دکتر خوبی نبوده قرص و امپول رو باید خیلی وقت پیش شروع میکردید

متاسفانه من چهارشنبه که امپول زدم باید روز سه شنبه و پنجشنبه و شنبه اقدام میکردم ولی نمیدونم شانس من ...

نگران نباش عزیزم بعد از امپول دو تا سه روز وقت داشتی انشااله که باردار میشی استرس سمه اصلا استرس وارد نکن به خودت یه چیزی میگم بگیرین با همسرتون مصرف کنین اسمش ژل رویال یه خورده گرونه من ۲۵گرم گرفتم شد یکو خورده ای ولی اسپرم همسرم بسیار قوی شده و خودم تخمک گذاریم کلی فرق کرده خیلی امید دارم این ماه باردار باشم

شمام از ماه دیگ انشالله که بارداری ولی اگ نبودی قورصاتو ادامه بده ولی حسابی هم به خودت برس شبا رحمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده و با یک شال گرم یا بافت ببند همیشه دور کمرت بسته باشه گرمی جات هرما موز دسته عسل هرروز بخور ژل رویالم بگیر صبحا ناشتا بخور هرروز ب همسرت عرق کاسنی بده این کارارو بکن انشااله نتیجه بگیری برا منم دعا کن 

نگران نباش عزیزم بعد از امپول دو تا سه روز وقت داشتی انشااله که باردار میشی استرس سمه اصلا استرس وار ...

حتما عزیزم مرسی از راهنماییت  ایشالا باردار شی این ماه برام پیام بذاری 😍😍😍

حتما عزیزم مرسی از راهنماییت  ایشالا باردار شی این ماه برام پیام بذاری 😍😍😍

فدات عزیزم انشالله شمام باردار باشی از تجربه های هم استفاده کنیم😍