2777
2789
عنوان

جوش صورت

143 بازدید | 22 پست

من دخترم ۱۵ سالشه جوش میزنه جاش میمونه بردمش دکتر راکوتان رو داد خورد به مدت ۱ ماه

آزمایش داد .کلی عوارض براش آورده چربی خونش و آنزیم هاش رفته بالا دکترش انگار نه انگار میگه ی ماه دیگه بخوره

فوقش اگه اوضاعش بد شد بره دکتر داخلی

خب مگه کبد یا خون ادم چیز آنقدر بی ارزشی هست که میگه فوقش میره درمان میکنه🫥🫥

میخام دیگه راکوتان رو ندم خیلی عوارض داره یکی از دکتر های داروخونه هم گفت نده به هیچ وجه

از چه محصولاتی استفاده کنه جوش نزنه

ژل درماتپیک خوبه یا ژل راکوتان 

دکترش که فقد میگه قرص راکوتان بخوره

ممنون از راهنماییتون

خدایاشکرت❤️

اصلا نباید میبزدیش دکتر معلومه دیگه تو بلوغه جوش میزنه باید براش محصولات پوستی میخریدی که روتسن پوستی داشته باشه 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
اصلا نباید میبزدیش دکتر معلومه دیگه تو بلوغه جوش میزنه باید براش محصولات پوستی میخریدی که روتسن پوست ...

روتین پوستی داره 

پوستش چربی به باباش رفته

۱۵ ساله

خدایاشکرت❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردن نوجوان به متخصص پوست اصلا درست نیست. مطمعنی به جوشاش دست نمیزنه؟ چون در این صورت لک میشن

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
چرا فشار میده میگه اینجوری بهتره تا چرک گرد سفید

😐😐😐

ببخشید عزیزم تا وقتی به اون جوشا دست میزنه انتظار دارین رد نیوفته؟ اصلا اجازه نده بهش. اینجوری کنه با لیزر هم نمیرن.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
سابسیژن جای چال رو میبره 

نمیدونم چی هست اما رژودرم و خیلی جاها خوندم  اگه درست باشه

من خوصله اینکه هرروز بدم تو ایینه ببینم خوب شدم یان رو ندارم میخام هم جوشام برن دیگ هم جاشون

💕🌸☘️🌹