2777
2789
آخه از خونش خیلی بد منو انداخت بیرون برف سنگینی اومده بود با بچه کوچیک اصلا نمیدونم چرا

تو یکم بخاطر بچه ات کوتاه بیا    خودت الان مادری     ببین بده بچتو میخاهی اصلا      خب پس شاید دلیلی داشته    

ازغذا گرفته همه چیا طبق خواسته خواهرم درست میکنه الان چن ساعته اتاقم نمیادببینه مردم یازندم حداقل نگ ...

بچه های کوچکتر همیشه مقصرن نمیدونم چرا منم بچه آخرم هروقت بخوام حرف بزنم میگن ساکت تو کوچیکتری 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یکم بخاطر بچه ات کوتاه بیا    خودت الان مادری     ببین بده بچتو میخاهی ا ...

قرص میخوره عصبیه با یه حرف کوچیک داغ میکنه اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم سلام که بدم میگه آخ مریضم همش به خاطر توست وفلان هزاران خاطره رو میاره جلو چشم ادم

بچه های کوچکتر همیشه مقصرن نمیدونم چرا منم بچه آخرم هروقت بخوام حرف بزنم میگن ساکت تو کوچیکتری 

من تااینجابگم که مخالف ازدواج ابجیم بودم ولی توجهی نکردن هیچ وقت قبول نمیکنن حرفامو بیخیال 

من تااینجابگم که مخالف ازدواج ابجیم بودم ولی توجهی نکردن هیچ وقت قبول نمیکنن حرفامو بیخیال 

من که مقصر اول وآخرم نمیدونم واقعا چکار کنم اونقد دلم برا مامانم تنگ شده فقط خدا میدونه هر شب خوابشو میبینم کاش بیاد خونم این داستان تموم شه 

من که مقصر اول وآخرم نمیدونم واقعا چکار کنم اونقد دلم برا مامانم تنگ شده فقط خدا میدونه هر شب خوابشو ...

تویکی از مناسبتا شیرینی بگیر برو دیدنش چیز خاصیم گفت فقط بگومن میخوام درحدسلام دادن بهم رابطه داشته باشیم چیز دیگه ای نگوهاببین چی میگه

قربون خدابرم فقط ازخدا برامون صبروخوشبختی ارزو میکنم به چش بندش نیایم به چش خودش میایم مطمئنم شاید امتحانمون تواین دنیاس اون طرف قراره راحت باشیم 

تویکی از مناسبتا شیرینی بگیر برو دیدنش چیز خاصیم گفت فقط بگومن میخوام درحدسلام دادن بهم رابطه داشته ...

عید نرفتم  واقعا سخته هیچوقت تو این شرایط نبودم انگار تو دنیا تک وتنهام 

تویکی از مناسبتا شیرینی بگیر برو دیدنش چیز خاصیم گفت فقط بگومن میخوام درحدسلام دادن بهم رابطه داشته ...

آره باید برم دیگه واقعا نمیتونم 

عید نرفتم  واقعا سخته هیچوقت تو این شرایط نبودم انگار تو دنیا تک وتنهام

حالا توبرو ببین چی میگن میدونم سخته غرورتو میندازی کف پا ولی خب الان به اوناپیش خودشون میگن ما بزرگتریم حداقل این یبارو برو که وقتی ناراحت بدوی ودلت گرفته بود پیش خودت بگی من یه قدم برداشتم بابات درقیدحیات هست؟

حالا توبرو ببین چی میگن میدونم سخته غرورتو میندازی کف پا ولی خب الان به اوناپیش خودشون میگن ما بزرگت ...

آره بابام خیلی مهربونه با هیچکس کار نداره هیچوقت تو عمرم باهاش حتی بحث نکردم ولی مامانم عصبی

آره بابام خیلی مهربونه با هیچکس کار نداره هیچوقت تو عمرم باهاش حتی بحث نکردم ولی مامانم عصبی

همین دیگه مادرسالاریه پس اگه اینجوریاس برو محل کاربابات کلایجایی که بابات تنهاباشه وکسی پیشش نباشه ببین چی میگه کاش منم باباداشتم 

همین دیگه مادرسالاریه پس اگه اینجوریاس برو محل کاربابات کلایجایی که بابات تنهاباشه وکسی پیشش نباشه ب ...

آره فقط میگه به مامانت چیزی نگین مریضه 

سلام از تاپیکم خیلی گذشته ولی من به حرف شما گوش دادم رفتم خونه مادرم حتی با شوهرم وبچم ولی اصلا ما روتحویل نگرفت حتی نگفت از  کجااومدی شب بود دوست داشتم خونش وایستم حتی نگفت کجا میری با ما خداحافظی نکرد خیلی خورد شدم خلاصه انگار ناراضی بود از رفتنم منم پا شدم اومدم حالا دیگه فکر کنم براهمیشه باید فراموشش کنم به نظر شما بازم اومدی هست دیگه کاری نمیتونم بکنم چقد پدر ومادرا ظالم شدن

حالا توبرو ببین چی میگن میدونم سخته غرورتو میندازی کف پا ولی خب الان به اوناپیش خودشون میگن ما بزرگت ...

عزیزم رفتم اونا نخواستن دیگه انگار راهی نیست باید فراموششون کنم

سلام از تاپیکم خیلی گذشته ولی من به حرف شما گوش دادم رفتم خونه مادرم حتی با شوهرم وبچم ولی اصلا ما ر ...

عزیزم من الان پیام شمارو دیدم حداقل تلاشتوکردی وپیش خودت ذهنت مشغول نیست که اگه بری فلان میشه ولی بنظرمن بازم مناسبتارسمی برو عیب نداره شاید سری های بعدیخش واشد وانشدم توشوهروبچتو داری ❤️