2777
2789
عنوان

اکس سمج

151 بازدید | 12 پست

بچه ها با ی اقا پسری دوسال رل بودیم تا خواستگاری پیش رفت ولی نشد بعدش بخاطر خیانت این اقا بهم زدیم الان تقربیا یسال گذاشته و الان من نامزدم

شمارمو عوض کردم ولی پیجمو داره اونم  امروز پیام داده نمیدونه نامزدم نمیتونمم بگم نامزدم میترسم بره بهش بگه اخه در جریان نیست 

و اینکه بگم هفت پشت غریبست پسره و خونشونم خیلی دوره چیکار کنم بنظرتون؟ 🤦🏻‍♀️

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝

وای اکس منم همینطوره میترسم از روزی ک شوهر کنم؟

در چ حدی سمجه؟

من الان دو ماهه کاتیدم هر ماه مباد تقریبا ی چیزی میگیه

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نگو بلاک کن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
چی میگه بهت مگه

هر چند وقت یکبار میاد میگه سلام چیکار میکنی حالم بهم میخوره ازش ولی نمیشه بلاکش کنم میترسم

وای اکس منم همینطوره میترسم از روزی ک شوهر کنم؟ در چ حدی سمجه؟ من الان دو ماهه کاتیدم هر ماه مباد ...

نامزدم میدونست اومده خاستگار ازم پرسید من گفتم فقط ی خاستگار بوده از همین میترسم بره بگه بهش البته نمیشناسه اصلا نامزدمو

ااگه پیگیر بشه بفهمه نامزدم چی🥲

بسپار به خدا

تا نگی نمیفهمه

بلاک کن کلا اینستا رو بپاک

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم