2777
2789
عنوان

منت ویلا

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 25 پست
اتفاقا خیلی هم تمیز و حساسه خیییلی تمیز

چه ربطی به تمیز بودنش داره. من از نظر اینکه گفتی حسابگره میگم شاید خوشش نیاد کلید بده. شما بهتر میشناسیش خوب فکر کن بعد رو بنداز

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
اتفاقا خیلی هم تمیز و حساسه خیییلی تمیز

اسی اون کاربر درست میگن احتمال اینکه اصلا کلید بهت نده خیلی بالاست حرفت میفته زمین خیلی بد میشه 

باز خودت بهتر میشناسی ولی به نظرم سنگین و رنگین بشین سرجات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ادمی که میگی فکر نکنم کلید بده. معمولا اینجور ادما خوششون نمیاد به کسی کلید بدن. اگر خودش بود بر ...

خودش چند بار تعارف کرده تو این چند سال 

ولی گفته کلید بگیرین برین 

با خودشون تعارف نکرده اصلا 

یعنی الکی گفته؟

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
اسی اون کاربر درست میگن احتمال اینکه اصلا کلید بهت نده خیلی بالاست حرفت میفته زمین خیلی بد میشه  ...

تقریبا نود درصد می‌دونم حرفمو زمین نمیزنه 

ولی منت می‌ذاره یا نه نمی‌دونم

توقع جبران داره چطور جبران کنم؟

تقریبا نود درصد می‌دونم حرفمو زمین نمیزنه  ولی منت می‌ذاره یا نه نمی‌دونم  توقع جبران دا ...

توقع جبران داره ینی تازه به دوران رسیده است پس نمی ارزه رو بزنی بهش من باشم نمیگم اصلا

ولی اگه خیلی اصرار داری بری یه کادو دکوری خونه یا یه چیز درست حسابی باید بدی دیگه چون اجاره ویلا بالاست میشینه حساب میکنه چقدر موند تو جیبت تو این سه شب😂😐

چه ربطی به تمیز بودنش داره. من از نظر اینکه گفتی حسابگره میگم شاید خوشش نیاد کلید بده. شما بهتر میشن ...

منظورم اینه که وسواس داره یه کمی

شاید بگه دیگران میرن میکروبی میشه

توقع جبران داره ینی تازه به دوران رسیده است پس نمی ارزه رو بزنی بهش من باشم نمیگم اصلا ولی اگه خیلی ...

آره خودمم میگم یه شب ویلا از بیرون بگیرم چون رو تمیزی وسواسه بدش نیاد 

نهایت یه شب ویلا میگیریم فعلا چون چک داریم 

در حد چقدر؟ اون خودش هر ماه می‌ره سوغات میخرا برا خودش

یه چیز خوب دیدی براش بگیر حالا نه حتما از شمال 

بنظرم میتونی با کمتر از یه تومن هم بخری منتها بقولی باید یه جنس خوب به قیمت شکار کنی

الهی به امید تو