2777
2789
عنوان

یعنی چی شده؟!

353 بازدید | 27 پست

سلام خانما. لطفا بگید اولین بار که باردار شدید و هنوز نمیدونستید باردارید تا زمانی که آز بدید یا بی بی بزنید چه علایمی داشتید؟! من تو اقدامم. ماه های قبل ۹ موعدم بود اما اولین اقدامو ک کردم ماه پیش پریودم بهم ریخت و شد ۵ام. الان هیچ علایمی ندارم اصلا نمیدونم امروز باید موعدم باشه یا همون ۹ام. چون پریودیام همیشه منظم بوده بجز ماه قبل.

همون طور ک گفتم هیچ علایمی ندارم فقط زیر دلم درد میکنه. حتس سینه هام ک قبلا نزدیک موعد خیلی درد میگرفتن الان درد ندارن. فقط این ماه از قبل از تخمک گذاری تا همین چن روز پیش همش تخمدونام درد می کردن و تیر می کشیدن. عفونت هم ندارم.

لطفا اگه میدونید اوضاع از چه قراره راهنماییم کنید

عیدتونم مبارک باشه.

دعا کنید باردار باشم... منم براتون دعا می کنم...

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چندماهه تواقدامم. توی این چندماه پریودام درحد یکی دوروز عقب یا جلو شده. هیچ علامتی هم ندارم. 3روزدیگه موعد پریودمه. خیلی نگرانم که بازم پریود شم.😔😔😔

واست دعا میکنم.واسم دعاکن

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
چند ماهه اقدام میکنی ؟

دو ماهه.

مادرشوهرم گیر داده میگه انگار ی کارایی کردی. دیروزم رفتم ارایشگاه خانما بهم میگفتن چهره ت عوض شده.بارداری؟!

مگه چهره عوض میشه؟!

اصلا به هییییچ کس نگفتم اما مادرشوهرم همش میگه خبریه؟! شوهرمم بهشون نمیگه چون همش خودش تاکید می کنه ک ب کسی نگم. و با مادرشوهرم اینا هم کم رفت و امد داریم. ماهی یکی دوبار

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
منم چندماهه تواقدامم. توی این چندماه پریودام درحد یکی دوروز عقب یا جلو شده. هیچ علامتی هم ندارم. 3رو ...

حتما عزیزم. ایشالا زود مامان بشی

والا منم علائمي نداشتم جز موقع پري شدن مثل هميشه زير دلم درد گرفت و لك بيني داشتم .. ديگه خيلي طول ك ...

منم الان فقط زیر دلم درد می کنه. کاش باردار باشم

من کاملا حالت پریود داشتم هر لحظه میگفتم الان میاد بعد از دو روز تاخیر بی بی چک زدم خیلییییی کمرنگ ا ...

منم الان درد پریود دارم هی فک می کنم الان میاد اما ایشااالا نیاد هی دارم دعا می کنم

آره چهره عوض میشه

منم خواهرمو یهو حس کردم ی جوریه حالت چشماش

درحالیکه خندم میگرفت اگه کسی میگفت که یکماهه حالت چهره عوض میشه

ولی تو بارداری اون همون روزای اول متوجه شدم سریع تغییر رو با اینکه منم بیخبر بودم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
دو ماهه. مادرشوهرم گیر داده میگه انگار ی کارایی کردی. دیروزم رفتم ارایشگاه خانما بهم میگفتن چهره ت ...

ایشالا که باردار باشی . من چون قرص میخوردم دو سال بعد پنج ماه باردار شدم ولی تا آز ندادی مطمعن نشدی به کسی نگو . من تازه توی ماه دوم بارداری حال بدیم شروع شد 

تیکر تولد یک سالگی عشقم ، پسرم