2777
2789
عنوان

گوشیشو چک کنم؟

76 بازدید | 10 پست

من یکی دوسالی با یکی بودم ولم نمیکرد خیانت دیدم هرجور شده ولش کردم شمارم عوض کرده بودم سربازی بود حالا باز برگشته همش میگه برگرد ازمایشاشو دیدم افسردگی و... داره گفت نمیخواستم بگم ولی خودزنی کردم چند بار بعد اینکه رفتی موهاش تمام سفید شده گیرداده تروخدا یه فرصت دیگه بده ولم نمیکنه 🤦🏻‍♀️همش میگه اگ بگی نه باز بری بخدا مث قبل میشم میخوام فرصت بدم ولی چیکار کنم گوشیشو اینارو چک کنم هردفعه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اشتباه میکنی برگردی با شک نمیشه زندگی کرد چه رابطه ایه که از الان داری به این فکر میکنی هر ...

🥺💔اخه من ک کار ندارم اون ول نمیکنه منم دوسش دارم میبینم انقد اذیت میشه حالم بد میشه 

به عنوان کسی که افسردگی داشتم و همچنان دربندشم

میگم

دورش یه خط قرمز بکش بزارش کنار

حیف آرامشت حیف خوشیهات....نکن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

زندگی با شک مثل جهنمه

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

همش داری میگی ولم نمیکنه وقتی انقدر جلوش مقاومتت کمه، اگه باز چیزی ببینی چطور میخوای کات کنی

اخه من بلاکش میکنم با اک دیگه میاد میبینه محل نمیدم با اک فیک دختر میاد باهام حرف میزنه بعدش میفهمم اونه محل نمیدم با اک فیک میاد خودشو جا دوستم جا میرنه🤦🏻‍♀️بخدا دیگ نمیدونم