2777
2789
عنوان

کی دیپلمم نداره ؟

1010 بازدید | 57 پست

۲۳ سالمه 

چون زود ازدواج کردم ادامه ندادم درسو بعدش بچه دار شدم 

احساس بدی دارم ۲ سال اخر مونده که نخوندم . ولی الان با خودم میگه دیگه دیره به چه دردم میخوره 

چه مثل منه ؟ چیکار کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

23 سالته بچه هم داری😳

خاک بر سر بنده😶

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
وا چه ربطی داره الان من حامله ام میرم مدرسه.   برو مدرسه ثبت نام من درس بخون. کم نیار

خب چجوری ؟ کجا برم ؟ سختمه تو خونه ... من کلا از همون اول هیچ علاقه ای به درس نداشتم به زور میخوندم

تحصیل خیلی خوبه برای آینده بچه ات هم خوبه که از خانواده تحصیل کرده باشه 

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بخونین ادامه تحصیل بدین حتی لیسانس  چرا به درد نخوره؟😐 خیلی هم مهمه و مفید هم برای خودتون هم ...

فعلا دیپلمو بگیرم هنر کردم چه برسه به لیسانس .. 

ولی واقعا سخته چون علاقه ندارم به درس

خب چجوری ؟ کجا برم ؟ سختمه تو خونه ... من کلا از همون اول هیچ علاقه ای به درس نداشتم به زور میخوندم

مدرسه بزرگسال برید اگه هم به درس علاقه نداری برو خیاطی. طراحی لباس یاد بگیر. خیاطی چه تو شهر چه تو روستا به دردت میخوره

اگر علاقه داری  اگر برات مهمه اگر دنبال شغل وجایگاه اجتماعی هست  اگر همسرت مدرک تحصیلیش ...

نه علاقه دارم و نه دنبال شغلم 

شوهرمم لیسانسه ولی به دردش نخورد خودش میگه شغلش اصلا مرتبط با مدرکش نیست 

ولی احساس میکنم خیلی بده که دیپلمم ندارم یجوریه

فعلا دیپلمو بگیرم هنر کردم چه برسه به لیسانس ..  ولی واقعا سخته چون علاقه ندارم به درس

اگر علاقه نداری هیچی 

ولی میتونی بری مدرسه بزرگسال 

ولی خواهرانه میگم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست 

زندگیت همیشه اینطوری نیست 

سعی کن هنری داشته باشی 

مدرسه بزرگسال برید اگه هم به درس علاقه نداری برو خیاطی. طراحی لباس یاد بگیر. خیاطی چه تو شهر چ ...

چجوریه مدرسه بزرگسال بچم کوچیکه نمیتونم برم اونجا باید تو خونه بخونم