2777
2789
عنوان

مهمون

300 بازدید | 17 پست

بچه ها قراره دو سه روزی مهمون برام بیاد 

حدود بیست نفری میشیم

من تجربه ندارم 

یه شام یا نهار جوجه کباب 

بقیه را چکار کنم

عصرونه و صبحانه را هم بگین 

به صرفه و خوشمزه بگین قیمت مناسب 

قرمه سبزی 

قیمه 

ماکارونی 

جوجه 

مرغ 

عصرونه هام میوه کلوچه شیرینی 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل همسرته

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

مواد اولیه غذاهاتو بخر بزار خونه ،تنقلات و میوه .....

مثلا اگه قرمه میخوای بپزی ،لوبیاشو خیس کن بپز اماده بزار فریزر 

جوجه هم میتونی طعم دار فریز کنی ،یا همون ساده ،فقط دوازده ساعت قبلش بیاری بیرون به جوجت فلفل دلمه هم بزن طعمشو خوب میکنه 

سوسیس و کالباس هم بخر برا شامی چیزی 

سالاد ماکارانی یا الویه هم خوبه برا شام 

صبحانه

تخم مرغ نون پنیر

کره مربا 

عسل خامه

اش حلیم

حلوارده

ناهار

برنج مرغ خورشت سبزی قیمه

ماکارانی 

دمپختک گوجه برنج ماش باگوشت چرخی یاساده برنج عدس با زغفران سیب زمینی سرخ کرده ابگوشت عدسی

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
مواد اولیه غذاهاتو بخر بزار خونه ،تنقلات و میوه ..... مثلا اگه قرمه میخوای بپزی ،لوبیاشو خیس کن بپز ...

خودمم این سبکی بیشتر میپسندم تا خورشت و اینا 

تجربه پختن خورشت ک برنج به این تعداد ندارم 

خودمم این سبکی بیشتر میپسندم تا خورشت و اینا  تجربه پختن خورشت ک برنج به این تعداد ندارم

اشکال نداره ،میتونی از مهمانت هم بخوای که همون یه وعده رو برنجت رو دم بده ،بلاخره اونا تجربشون بیشتره ،خجالت نداره که 

وای نگو باید چکار کرد 😫😫😫

خیلی باید تدارک ببینی، مثلا از الان بدونی چی میخوای درست کنی ،پیاز داغ آماده داشته باش مثلا یه روز صبح بیدار شدی سریع قرمه سبزی بزار ،یه روز قیمه، ،قبل اومدنشون الویه درست کن بزار یخچال برای یه شب 

خیلی باید تدارک ببینی، مثلا از الان بدونی چی میخوای درست کنی ،پیاز داغ آماده داشته باش مثلا یه روز ص ...

اره افرین باید همینکار رو کنم 

خدا رو شکر وقت دارم اول خرداد میان

اره افرین باید همینکار رو کنم  خدا رو شکر وقت دارم اول خرداد میان

خورشت رو میتونی از چند روز قبل بپزی فریز کنی

مایه ماکارونی هم میتونی فریز کنی خوب میمونه

ابگوشت هم غذای راحتیه یه وعده بپزی کارت راحتتر میشه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼