2777
2789
عنوان

پدرم (درد و دل )

222 بازدید | 11 پست

اومدم از خانواده ام سر بزنم از هم دوریم، تقریبا دیر به دیر میرم ،پدرم خیللللی  پیره ،موقع خدا حافظی گفت با بغض گفت بیا بوست کنم دخترم  چشمای گریونش هی پاک میکرد تا رفتم سمتش یهو افتاد زمین گفتم خدایی نکرده تموم کرد بلندش کردم ،گفت دخترم تند تند بیا بهمون سر بزن ،شاید دیگه نباشم اخرای عمرمه ، همینجوری هم اشک میریخت منم بغض داشتم ولی به زور خودمو کنترل کردم ، خیلی ناراحتم بخاطر خودش بخاطر زندگیش بخاطر شرایطی که داره ،برادرم انداختتش یه خونه ،خونه که نیست نمیخوام اصلا بگم از شرایطش چقدرررر وحشتناکه...

داداشم حق منو برادر اتیسمم و مادرمو خورده یه ابم روش حتی به پدر پیرمم رسیدگی نمیکنه منم همه چیو واگذار کردم بخدا ولی همه میگن از حقت نگذر اونا شرایطشون اونجوریه تو که سالمی برو ازش شکایت کن حق همه رو بگیر ولی من جرات اینکارم ندارم فعلا تا بعد ببینم تا کجا میخواد نامردی کنه ..

خدایا خودت شاهدی ...

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برا دلت ‌‌..،دل منم گرفت..داداشت ک اتیسم داره پیش باباته؟

ببخشید شرمنده ناراحتت کردم 

من نه میتونم اینارو به کسی بگم نه شوهرم فقط اینجا نوشتم اینا خیلی خیلی مختصر بودگفتم 

بله عزیزم با پدر و مادرم هست میره مدرسه استثنایی

ببخشید شرمنده ناراحتت کردم  من نه میتونم اینارو به کسی بگم نه شوهرم فقط اینجا نوشتم اینا خیلی ...

دشمنت شرمنده عزیزدلم...انشاالله همیشه زنده باشن انشاالله داداشتم خوب خوب بشه خودمم بچه اتیسم دارم میدونم چ دردیه اگ بتونید حدااقل حق این داداش کوچکه رو از ازاون داداشت بگیرید عالیه کاش بشع

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
دشمنت شرمنده عزیزدلم...انشاالله همیشه زنده باشن انشاالله داداشتم خوب خوب بشه خودمم بچه اتیسم دارم می ...

ممنون از لطف شما

عزیزم خدا حفظ کنه دسته گلتو، شما تجربه اشو داری میدونی چقدر هم سخته ،خدا به شما هم سلامتی بده انشالله همتون عاقب بخیر بشین ، انشالله حرف منم همینه گفتم که حق منو خوردی هیچی به برادرمون رحم نکردی حتی براش یه جفت جوراب نمیخره ،بعد بهم میگه تو نیستی من بهش رسیدگی میکنم 

ممنون از لطف شما عزیزم خدا حفظ کنه دسته گلتو، شما تجربه اشو داری میدونی چقدر هم سخته ،خدا به شما هم ...

فدات بشم لطف داری اره حق داری عزیزم جگرم کباب شد این بچه ها خیلی مراقبت وهزینه میخان کاش داداشت سرعقل بیاد ازخودش خرج نکنه سهم خودشونو بده حداقل ..من میگم بچم اتیسم یکی دگ بیارم درنبود من مراقب خواهرش باشه. ولی واقعا نمیشده ب خواهر برادرهم تکیه کرد🥲انشاالله درست بشه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
فدات بشم لطف داری اره حق داری عزیزم جگرم کباب شد این بچه ها خیلی مراقبت وهزینه میخان کاش داداشت سرعق ...

قربونت بشم مامان مهربون و فداکار💖

بلاخره تو یه خانواده یه بچه این جوری هم پیدا میشه که یه ذره رحم نداشته باشه ..

انشالله خدا بهتون بچه سالم و صالح بده 🙏🤲

قربونت بشم مامان مهربون و فداکار💖 بلاخره تو یه خانواده یه بچه این جوری هم پیدا میشه که یه ذره رحم ...

مرسی فداتشم عزیزی ولطف داری .درسته 

..ازصمیم قلبم براخودت وخانواده گلت دعا میکنم

اخ خدا قلبم 

یه لحظه صورت چروک پدرم اومد توذهنم هربار میبینمش پیزتر شده  از عمرم کم میشه 

خداعاقبتشونو بخیر کنه و بهشون سلامتی و طول عمر بده داداشتم ادم کنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟