این کار ساده نیست گلم خیلی مراحل رو باید طی کنی مثل یه قهرمانی میمونه یه قهرمان چقدرررر تلاش میکنه و زجر میکشه تا مدال بیاره و جهانی بشه ؟؟ توام باید همونقدر تلاش کنی تجربه خودم میگم بهت اول از همه روحت رو بزرگ کن یعنی فقط باید روی روحت کار کنی و فکرت
اول اینو بپذیر ک کل آدما نقاب دارن تو خلوتشون ی شخصیت دارن تو جامعه و برخورد با دیگران بازیگران قهاری ان و خودشون نیستن تو جامعه یا اطراف باید دیده باشی طرف چقدر راحت دروغ میگه قسم میخوره راحت دزدی میکنه طعنه میزنه تهمت میزنه قضاوت میکنه زندگی یه مرد یا زن متاهل رو راحت بهم میزنه اینا ضعفای انسانه کمتر آدمی میبینی ک انسانی برخورد کنه و خود اصلیش باشه ..واسه همین آنقدر تاکید دارن ک شخصیت و منش انسان مهمه نه تیپ و ظاهر و پولش.....سعی کن ضعیف نباشی ک واسه دیده شدن هر کاری بکنی یا جو گیر بشی بعد پشیمون بشی..هر جا میری خودت باش فقط خودت اینجوری اشتباهاتت قطعا کمتر و مهم تر از همه اطرافیانت رو شناسایی کن ببین کیا واقعا قدر نشناسن و پر از انرژي منفی آن سعی کن باهاشون رابطه رو خییییلی کم کنی و بعد اینکه گلم ما ذره ای کار خیر یا شر انجام بدیم نتیجه اش بخودمون برمیگرده این تو قرآنم اومده گلم هر چند ک اون طرفمون بی لیاقت باشه ولی از دید خدا پنهون نمیمونه و یروز جواب خوبیهات به زندگیت برمیگرده ..بعد اینکه گلم سعی کن هر کارررری ک انجام میدی برای رضای خدا و ظهور آقا امام زمانمون باشه شک نکن شک نکن اگ اونطرف هم جواب خوبی تو رو با بدی داد دلت نمیکنه و ناراحت نمیشی چون تو میدونه این خوبی رو بخاطر خدا به اون شخص کردی و مهم خداست ک جوابت رو بده ایتا با تلاش و تمرین و زمان بدست میاد گلم
و در آخر تجربه چندین سالمه هیچ وقت هیچ وقت آدما رو جدی نگیر اصلااااا جز پدر و مادر و بچهات و همسرت
چون واقعا بزرگترین دارایی تو انرژی و سلامتی تو هست ک باید صرف عزیزانت و روح خودت کنی ن صرف حرفای بیخود خاله زنکی
به جامعه نگاه کن چقدر هر روز سواد داره کمتر میشه انسانیت درستکاری محبت دوست داشتن همه و همه داره کمرنگ میشه و چه راحت آدم رو قضاوت میکنن فکرشو بکن واسه همچین آدمایی بیای سرمایه ات رو هدر بدی ..خودتو بچسب و خدای خودت رو
ببخشید طولانی شد گلم با تاپیکت برگشتم به چند سال پیش خودم ک با سختی بلند شدم و قهرمان شدم