2777
2789
عنوان

چیکارکنم هیچی برام مهم نباشه

206 بازدید | 13 پست

ازکسی هیچ انتظاری نداشته باشم

چیزی ک بر خلاف میلمه اذیتم نکنه

هرچیزی ک ناراحتم میکنه همون لحظه بگم نه یا ازش رد شمو تاساعت ها بهش فکر نکنم

به حرفها اهمیت ندم و حاضر جواب باشم

چجوری میشه که اینجوری بشم

همیشه ازکوچیکترین چیزا ناراحتم، شوهرم همش بهم میگه بیخیال شو فکرنکن بهش، یاهرچیزی شد همون لحظه حرفتو برن که بعدش ناراحت نباشی ک چرا نگفتی

نمیدونم چجوری میتونم اینجوری باشم هوف خستم ازاین وضع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادبگیر توقع نداشته باشی 

منم دارم میگم نمیشه هرکاری کنم، میخوام بدونم شماهاچطور میتونین به یکی خوبی کنین بعد اون با بدی جواب بده بگین توقع نداشتم ازشو براحتی ازش بگذرینومهم نباشه براتون

تمرکز کن یه هدف مهم برای خودت درنظربگیر و تمام فکر و ذکرت بزار روش ،تا حواست پرت بشه و اهمیت ندی ..

یکم سخته مثلا من خیلی سخته برام اینکه بتونم یکی باهام تند حرف میزنه مثل خودش شم مجبورم سکوت کنمو بریزم توخودم تاناراحت نشه

منم دارم میگم نمیشه هرکاری کنم، میخوام بدونم شماهاچطور میتونین به یکی خوبی کنین بعد اون با بدی جواب ...

عزیزم هر جایی و هر بحثی فرق داره 

من اینو میگم توقع نداشته باش همه همونجور که دوس داری باهات رفتار کنن

خب چرا خوبی میکنی؟ خوبی زیاد باعث میشه بگن وظیفشه و اگه یه بار خوبی نکنی آدم بده میشی 

منم دارم میگم نمیشه هرکاری کنم، میخوام بدونم شماهاچطور میتونین به یکی خوبی کنین بعد اون با بدی جواب ...

برای خدا کارهاتو انجام بده نه برای خلق خدا. اینطور از خلق خدا توقع نداری. اگر هم طرف بدی کنه براتون مهم نیست چون واسه اون انجام ندادین. 

برای کسی کاری نکن و از دیگران هم توقع کاری نداشته باش

یکی ازت درخواست کنه چی؟ مثلا ما یه جمع 4نفره دوستانه داریم2تامتاهل سرخونه خودشونن

من نامزدم

یکی دیگه مجرد

بعد اون دوتامتاهل ماهی یبار مهمونی میگیرن

مجرده اصلا مهمونی نمیگیره

بعد دوتامتاهله فقط قدرت منو دارن که منم ماهی یبار دعوت کنم خونه مامانم

چند باری اینکارو کردم ولی خب من الان فکرمیکنم میگم من که مستقل نیستم مثل اون مجرده ام پس شرایطمون یکیه 

چرااز من انتظار دارن

یکی ازت درخواست کنه چی؟ مثلا ما یه جمع 4نفره دوستانه داریم2تامتاهل سرخونه خودشونن من نامزدم یکی دی ...

شرایط رو براشون توضیح بده عزیزم. 

منم مشکل شما رو داشتم و دارم ولی الان خیلی بهتر شدم . 

حرف دیگران روی بخصوص ما خانومها خیلی اثر داره ، زیاد بهش فکر می‌کنیم ولی آقایون نه. همون لحظه یا جواب میدن اونم با شوخی یا اصلا انگار نشنیدن و بی محلی میکنن. یا حلیم هستند و حرف دیگران در اونها اثر نداره.

منم دنبال اینم حلیم بودن رو یاد بگیرم. که بخاطر حرف دیگران خودم رو اذیت نکنم. 

این کار ساده نیست گلم خیلی مراحل رو باید طی کنی مثل یه قهرمانی میمونه یه قهرمان چقدرررر تلاش میکنه و زجر میکشه تا مدال بیاره و جهانی بشه ؟؟  توام باید همونقدر تلاش کنی تجربه خودم میگم بهت اول از همه روحت رو بزرگ کن یعنی فقط باید روی روحت کار کنی و فکرت 

اول اینو بپذیر ک کل آدما نقاب دارن تو خلوتشون ی شخصیت دارن تو جامعه و برخورد با دیگران بازیگران قهاری ان و خودشون نیستن تو جامعه یا اطراف باید دیده باشی طرف چقدر راحت دروغ میگه قسم میخوره راحت دزدی میکنه طعنه میزنه تهمت میزنه قضاوت میکنه زندگی یه مرد یا زن متاهل رو راحت بهم میزنه اینا ضعفای انسانه کمتر آدمی میبینی ک انسانی برخورد کنه و خود اصلیش باشه ..واسه همین آنقدر تاکید دارن ک شخصیت و منش انسان مهمه نه تیپ و ظاهر و پولش.....سعی کن ضعیف نباشی ک واسه دیده شدن هر کاری بکنی یا جو گیر بشی بعد پشیمون بشی..هر جا میری خودت باش فقط خودت اینجوری اشتباهاتت قطعا کمتر و مهم تر از همه اطرافیانت رو شناسایی کن ببین کیا واقعا قدر نشناسن و پر از انرژي منفی آن سعی کن باهاشون رابطه رو خییییلی کم کنی و بعد اینکه گلم ما ذره ای کار خیر یا شر انجام بدیم نتیجه اش بخودمون برمیگرده این تو قرآنم اومده گلم هر چند ک اون طرفمون بی لیاقت باشه ولی از دید خدا پنهون نمیمونه و یروز جواب خوبیهات به زندگیت برمیگرده ..بعد اینکه گلم سعی کن هر کارررری ک انجام میدی برای رضای خدا و ظهور آقا امام زمانمون باشه شک نکن شک نکن اگ اونطرف هم جواب خوبی تو رو با بدی داد دلت نمیکنه و ناراحت نمیشی چون تو میدونه این خوبی رو بخاطر خدا به اون شخص کردی و مهم خداست ک جوابت رو بده  ایتا با تلاش و تمرین و زمان بدست میاد گلم

و در آخر تجربه چندین سالمه هیچ وقت هیچ وقت آدما رو جدی نگیر اصلااااا جز پدر و مادر و بچهات و همسرت 

چون واقعا بزرگترین دارایی تو انرژی و سلامتی تو هست ک باید صرف عزیزانت و روح خودت کنی ن صرف حرفای بیخود خاله زنکی 

به جامعه نگاه کن چقدر هر روز سواد داره کمتر میشه انسانیت درستکاری محبت دوست داشتن همه و همه داره کمرنگ میشه و چه راحت آدم رو قضاوت میکنن فکرشو بکن واسه همچین آدمایی بیای سرمایه ات رو هدر بدی ..خودتو بچسب و خدای خودت رو 

ببخشید طولانی شد گلم با تاپیکت  برگشتم به چند سال پیش خودم ک با سختی بلند شدم و قهرمان شدم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت