2789
عنوان

لیاس عروس

111 بازدید | 9 پست

من دیشب خواب دیدم عروسیمه بعد لباس سفید پوشیدم ولی ماکسی بود خیلی شبیه لباس عروس نبود ولی میدونستم عروسیمه بعد یه خانمه که مادر داماد بود و داماد چهره هاشونو یادم نیس بهم گفتن لباس سبزه رو بپوش منم لباس سبز پوشیدم ورفتیم کسی میدونه تعبیرش چیه؟؟؟لباس عروس توی خواب تعبیربدی داره؟؟؟راستی مجردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دیشب خواب دیدم باردارم 

متاهلم

خسته شدم ، همش همین محتوا خواب میبینم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

تعبیرش چیه؟؟؟

نمیدونم ، همش حس میکنم یه پیامی رو میخواد بهم برسونه 

ولی گوگل تعبیرش خوبه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نمیدونم ، همش حس میکنم یه پیامی رو میخواد بهم برسونه  ولی گوگل تعبیرش خوبه

اها انشاا... خیره

اگه خواب ببینی یکی دیگه حامله است تعبیرش برای تویه یا اون که حامله بوده

اها انشاا... خیره اگه خواب ببینی یکی دیگه حامله است تعبیرش برای تویه یا اون که حامله بوده

راستش بلد نیستم من هرچی خواب ببینم میزنم گوگل