2777
2789

خانوما چند ماه ک ک میخام اماده بشم برا بچه دار شدن از قبل اقدام ب بارداریم هرشب خواب بچه میدیم هر سری هم ی خواب متفاوت بیشتر خواب هام نوزاد پسر بود یا مثلا دوجنس باهم شوهرمم همش میگفت خواب پسر میبینم اطرافیانمم همش میگفتن نمیدونم کی بارداره خواب دیدم مثلا پسر.....خواهرمم وقتی حامله بود من قشنگ خواب پسر دیدم خدابهش ی پسر کپ خوابی ک من دیدم داد حالا دوشب باز دختر میبینم تو بقل یکی دیگ ...‌خودمم مثلا براجنسیت پسر تلاش کردم ولی باز سپردم بخدا ...چقدر متنفرم از خواب واقعاااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم خواب دختر خیلییی خوبه

من همیشه میبینم از کسی که دوسش دارم دختر دار شدم 

خیلیییی این خوابو میببنم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

شوهرم این چند ماه ب اندازه صد تا پادشاه تقویت کردم ک اسپرم قوی باشه

پس تاج و تخت میمونه برا پسرش 

این طرز فکرا چیه 

خوبه خودتون زن هستین

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.