2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من نمیگم رخساره رو میگرفت یا نه ولی دیگه آتنه رو نمیگرفت دیگه خیلی ضایع بود آخرش مث آخر سیندرلا همه به خوبی و خوشی تا آخر عمر زندگی کردن😞😞

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
ولی دلم خنک شد رخساره رو نگرفت و کلا ولش کرد 

چرا اتفاقا من رخساررو خیلی دوست داشتم

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
احساس ميكنم نيرنگ خوردم😆😆😆

حیف وقت من گفتم این خوبه تو سریالا اینم که.. 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
بچه ها چی شد؟ من نتونستم ببینم ... پلیییییز

هیچی خلیل میخواست با پسرش و عروسش بره گم و گور شه یهو برگشت بعدم نشون داد داره با اونه زندگی میکنه

آفرین به خودم که اصلا نگاه نکردم الانم دارم فیلم میبینم

صدا و سیما عادت دارن حرص مردمو با همه چیشون علی الخصوص سریالاشون درا رن ولی من که اعصابمو از سر راه نیاوردم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!