2789
عنوان

بیاین😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 43 پست
چجوری؟ الان قهر کردم خونه بابام وضع ایمان صفریه دختر دو ساله دارم که راه افتاد اومد دنبالم

خب تو الان بخاطر دخترت باید قوی باشه اون الان چشمش ب توعه

میخوای خودتو بکشی دخترت بیوفته دست نامادری یا اون مادرشوهرت؟؟عاقبتش چی میشه اصن؟؟

بیخیال دنیا باش

فقط تورو خدا برو دکتر قرص خوردی خطرناکه

💛من میتونم💚باید بتونم🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب تو الان بخاطر دخترت باید قوی باشه اون الان چشمش ب توعه میخوای خودتو بکشی دخترت بیوفته دست نامادر ...

مادرم فهمید نذاشتبیشتر بخورم یه بسته قرص لوزار خوردم برا فشار خونه

گوش کن عزیزم . الان ناراحتی میفهمم درک میکنم هممون تو زندگی یه رفتارایی یه حرفایی از کسی که نباید شنیدیم خیلی بده سخته ، به پدرومادرت همه جزئیاتو نگو بدبینشون نکن نسبت به شوهرت .من خودم اینکارو نکردم متاسفانه خودم آشتی کردم با شوهرم ولی از ذهن خانوادم هیچ وقت نرفته

گوش کن عزیزم . الان ناراحتی میفهمم درک میکنم هممون تو زندگی یه رفتارایی یه حرفایی از کسی که نباید شن ...

شوهرم آدم خوبیه خیلی خوب بودیم یه ساعت قبلش بگو و بخند تا رف طبقه بالا پیش مادرش برگشت 

شوهرم آدم خوبیه خیلی خوب بودیم یه ساعت قبلش بگو و بخند تا رف طبقه بالا پیش مادرش برگشت 

سیاست به خرج میدادی کاش . الان قهر کردی ؟فعلا کاری نکن آدمی هست که از کارش پشیمون بشه معذرت بخواد؟

دیگه درست نمیشه شوهرم گف بری دیگه برنمی‌گرده دنبالم نمیام 

اون حالا یه چیزی گفته 

باید سیاست بلد باشی 

تا تقی به توقی میخوره که نباید زندگیتو بخاطر بقیه خراب کنی حالا مادرشوهرت بد عالم یه حرفی زده تو عاقل باش زندگیتو تلخ نکن برا خودتو و شوهرت