ohihcigci مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 155 عنوان بارداری 179 بازدید | 25 پست سلام خوبید وای بچه ها دارم از حالت تهوع واستفراغ میمیرم با قرص متوکلوپرامید ب 6هم اروم نشدم چیکار کنم 1403/02/16 | 08:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemanabi1400 عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 7960 هیچی من با هیچی راهی خوب نشدمنمیدونم کی خوب میشم تو ۲۳ هفته هستمدیگه خسته شدمهر چن بهترم به نسبت ی ماه پیش ولی کی تمام میشه نمیدونم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 مایعات اصلانخورخوب میشیبجای مایعات کمی میوه بخورآب وچای وادویه ورب صنعتی وسیروپیازممنوع مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ohihcigci مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 155 مایعات اصلانخورخوب میشی بجای مایعات کمی میوه بخور آب وچای وادویه ورب صنعتی وسیروپیازممنوع من اصلا ی هفتس هیچی نخوردم
ohihcigci مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 155 هیچی من با هیچی راهی خوب نشدم نمیدونم کی خوب میشم تو ۲۳ هفته هستم دیگه خسته شدم هر چن بهتر ... من ک استفراغ هم دارم ی هفتس غذا نخوردم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 من اصلا ی هفتس هیچی نخوردم حتی آب؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 هیچی من با هیچی راهی خوب نشدم نمیدونم کی خوب میشم تو ۲۳ هفته هستم دیگه خسته شدم هر چن بهتر ... معده ات روخشک کنوگوجه وسیرابی بخوردعام میکنی مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
asemanabi1400 عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 7960 معده ات روخشک کن وگوجه وسیرابی بخور دعام میکنی سیرابی خوردم بدتر شدم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 سیرابی خوردم بدتر شدم ادویه داشت توش یادارچین حتمابپزوفقط بانمک وفلفل سیاه بخور مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 سیرابی خوردم بدتر شدم واییییییی گرسنه ام شد😁😂🤣🤣معده هاتون خشک بشه ویارتون کم میشهمن بابوی نفت وبنزین وسیگارآرومترمیشدم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 10321 هیچی من با هیچی راهی خوب نشدم نمیدونم کی خوب میشم تو ۲۳ هفته هستم دیگه خسته شدم هر چن بهتر ... بعد زایمان مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کاریزماتیک_هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1827 واییییییی گرسنه ام شد😁😂🤣🤣 معده هاتون خشک بشه ویارتون کم میشه من بابوی نفت وبنزین وسیگارآروم ... وا من معدم اگه چیزی توش نباشه اسیدش میزنه بالا و تهوع شدددید میگیرم.با تهوع بزور چیز میخورم حالم بهتر میشه با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 وا من معدم اگه چیزی توش نباشه اسیدش میزنه بالا و تهوع شدددید میگیرم.با تهوع بزور چیز میخورم حالم بهت ... نگفتم خالی باشهگفتم خشک باشه.یعنی مایعات توش کم بریز😁😂🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ستارهsetare112 عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2930 من اصلا ی هفتس هیچی نخوردم چند هفته ای؟ و ویارت از کی شروع شده