2777
2789
داشتم واسه فافا تو تلگرام باهاش صحبت میکردم گفتم رفته بود پلیس +۱۰ شوهر خواهرم برای کاری شاهد میخواس ...

😂😂😂😂😂 

ظاهرت به سنت نمی‌خوره ، اتفاقا حس خوبیه ظاهر کمتر سن نشون بده 😂

فافا کیه🤔 خیلی طول میکشه جنسیت معلوم بشه هوفففف خودمم عجله دارم زودتر بدونم اسم انتخاب کنم و کارای ...

عه نمیشناسی انگار اون جنسیت بچه اش مشخص شده پسر هستش دیگه ماهای اخره چندتا اسم گفت من انتخاب کردم الانم میخاد همونو بزاره🤗

دیر نمیشه زود بسلامتی میگذره چها ماهگی نشون میده جنسیت نی نی 

ان شالله فقط سالم باشه و هر جنسیتی که خودت دوس داری 🤗

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂 ظاهرت به سنت نمی‌خوره ، اتفاقا حس خوبیه ظاهر کمتر سن نشون بده 😂

دیگه زیاد گفتن 

چون از انور بهم برمیخوره یعنی سنت زیاده 😂

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

😂😂😂😂😂 ظاهرت به سنت نمی‌خوره ، اتفاقا حس خوبیه ظاهر کمتر سن نشون بده 😂

دیگه زیاد گفتن 

چون از انور بهم برمیخوره یعنی سنت زیاده 😂

عه نمیشناسی انگار اون جنسیت بچه اش مشخص شده پسر هستش دیگه ماهای اخره چندتا اسم گفت من انتخاب کردم ال ...

چه اسمایی انتخاب کرده بود؟

ممنون عزیزم اره واقعا برای خودمم جنسیت مهم نیست مهم اینه سالم باشه

دیگه زیاد گفتن چون از انور بهم برمیخوره یعنی سنت زیاده 😂

😂😂😂 

یکی از پیشکسوت های استقلال ، مهدی امیر آبادی ، اگه چهرش رو ببینی اصلا فکر نمیکنی که سنش زیاد باشه ، سال ۸۷ فوتبال رو گذاشته کنار ولی ماشاالله اصلأ به چهرش نمیاد 

😂😂😂 یکی از پیشکسوت های استقلال ، مهدی امیر آبادی ، اگه چهرش رو ببینی اصلا فکر نمیکنی که سنش زیاد ...

ارثی ام هست 

پدر مادرمم بیبی فیسن 

سلام عزیزم خوبم فدات نی نی هم خوبه ولی اسم نداره وای چقدر انتخاب اسم سخته چندتا اسم دختر شیک پیشنهاد ...

خب خداروشکر🌹

الان که جنسیتش مشخص نشده .یه اسم خوشگل که به دلت بشینه انتخاب کن دخترخالم اسمش الهامه پسرش یه هفتس متولدشده اسمشو لیام انتخاب کردن اون یکی دخترخالم اسم دخترشو نورا انتخاب کرده

همین جاتوتاپیکا بگرد تاپیک انتخاب اسم زیاده ببین کدوم به دلت میشینه 

🩷🩷

خب خداروشکر🌹الان که جنسیتش مشخص نشده .یه اسم خوشگل که به دلت بشینه انتخاب کن دخترخالم اسمش الهامه پ ...

اره ولی میخوام ازالان انتخاب کنم هم دختر هم پسر😂 باورت میشه کل سایتو گوگلو زیر و رو کردم هیچ اسمی به دلم ننشست یاام تو فامیل هست