2789
نمیدونم به یکی که اسم کاربریش nex بود گفت دیگه پسرمو نمیخوای و اینا💔

من قبل اومدن تو فقط هلنم یادم بود که عروسش بود در واقع تو هووی اون شدی 🥲

nex که دلاست🙄

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@اورانوووس     @مامانی_ماهانم     @99999999999999     @لیلگون & ...

مشکلی نداره !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
حدس بزن کی باز تشنج کرده و از صبح داره بالا میاره

حدود یه ماه پیش بی بی سی یه مستند دیدم که دوتا خواهر بودن تشنج میکردن کوچیکه شدید بود ولی بزرگه شدتش کمتر بود اون به پیشنهاد دوستش یه روغنی رو میکشید فکر کنم واسه شاهدونه بود و کلی هم بودن که با مصرف اون چندین سال بود که هیچ تشنجی نداشتن 

متاسفانه الان گشتم پیدا نکردم خودت ببین میتونی وارد سایتش بشی و اون مستند و ببینی 

مستند ناراحت کننده ای بود ولی نگاه کن شاید به دردت خورد 

دلا ‌کیه چشمم روشن!!!!!!

دلا از قبل تو توی سایت بود بعدش رفت 

😂

حدس بزن کی باز تشنج کرده و از صبح داره بالا میاره

چرا آخه 😥

@لیلگون   کوشی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اونور کاربری ساخته دیدم کاربریش رو ولی فعالیت نمی کنه فقط ۴تاپست داره

اره نمیخواد فعالیت کنه فقط در حد پیوی حال دلبر شیرین و گاهی میپرسه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست