markooo مدیر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 920 عنوان دورهمی | مشاهده متن کامل بحث + 24419 بازدید | 4590 پست @اورانوووس @مامانی_ماهانم @لیلگون و باقی دوستان ، هر کی دوست داشت همراهی کنه خوشحال میشیم 1403/02/16 | 08:39 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 ای جااانم منم قراره باشوهرم فردابریم برادخترام کادوبخریم الانم خونه مامانمیم باخواهرام بسلامتی روز دختر مبارکشون باشه وموفق باشن گل دخترات 😍😍😍😍 یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 9113 سلام دوستان روز دختر مبارک 🤍🌹💚 *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 @narngk122 @مامانی_ماهانم زینب ازاد شد 😁 یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 😂. میگم تو هم به این اعتقاد داری که اگه پای چپ میخاره یعنی یکی داره پشت سرت حرف میزنه؟ عه نه من به گوش اعتقاد دارم😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆که اگه گوش چپ سوت بکشه پشت سرت بد میگن راست سوت بکشه پشت سرت خوب میگن🤣🤣🤣🤣🤣
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 مانا 😓😓😓 جان مانا میشناسمت قلب؟؟ یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 حدس می زنی کی باشم😓😓😓 هدی جون؟؟ یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
شبگرد_تنها_ عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 85 جان مانا میشناسمت قلب؟؟ راسته می گن از دل رود هر ان که از دیده روداینقدر زود من فراموش شدم 😥😥😌
شبگرد_تنها_ عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 85 هدی جون؟؟ جانم گلم دلتنگت بودم عزیز دلم فقط به خاطر شما بعد یک سال اندی برگشتم
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 جانم گلم دلتنگت بودم عزیز دلم فقط به خاطر شما بعد یک سال اندی برگشتم عزیز دلم قربونت برممممم که قلب جانم از یاد من رفتی 🥲🤌همش از سارا و مهدیه در موردتت میپرسیدم میگفتم به هدی جونم بگید بیا 👈👉🥹😍😘😘😘😘😘خیلی خیلی خوشحال شدددددددمممممم❤️❤️❤️❤️😘😍لطف کردی اومدی قلبممممم😍😘😘😘😘کلی منتظرت بودم 🤩🐬🦋🫂 یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
شبگرد_تنها_ عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 85 عزیز دلم قربونت برممممم که قلب جانم از یاد من رفتی 🥲🤌 همش از سارا و مهدیه در ... عزیز دلم شوخی کردم مهدیه همش پیام هات بهم می داد گلم دگه دیشب طاقت نیاوردم گفتمباید برگردم 😍😍
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 عزیز دلم شوخی کردم مهدیه همش پیام هات بهم می داد گلم دگه دیشب طاقت نیاوردم ... ای جووونممممم چه خوب اومدی سراغمون لیلام کلی چش انتظارت بود👈👉🥹نری یه وقتااااا نیای من که همش تگت میکنم خوددانی 🤌😁 یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
شبگرد_تنها_ عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 85 ای جووونممممم چه خوب اومدی سراغمون لیلام کلی چش انتظارت بود👈👉🥹 نری یه وقتااااا نیا ... توی رسم من بی وفایی نیست گلم جای نمی رم هستم نازنینم لیلا کدوم اکانته😍
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 توی رسم من بی وفایی نیست گلم جای نمی رم هستم نازنینم لیلا کدوم اکانته😍 عشقمی خوووو تو باوفایی که زبون زدی قلبم 😍😍😍 یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست