2789
@99999999999999   صبحونه چی بخورم ک فیبرم داشته باشه

هب منتظل این سوال بودم من یه صبونه ی(صبحانه به معنی از ۷ تا ۹ نیست منظور اولین وعده ی بعد از فست شب هست حالا بگو ۴ بعد از ظهر  ) پرفکتو در دنیا میگم شما دیگه با مواد در دسترس جایگزین کنید 

حدود ۱۰۰ گرم سالمون + یک تخم مرغ کامل به هر شکلی+یک چهارم اوکادو +کیل یا بروکلی که روش روغن زیتون ریختی+یکی از بری ها+ یک فنجان قهوه + یک تکه پنیر با هر نوع فلفل یا خانواده ی علفیجات معطر (شوید ، نعنا پونه و .....)

حالا جایگزین سالمون میتونه مرغ باشه کالباس یا سوسیس خونگی باشه میتونه حتی گوشت پخته باشه یا چند تخم مرغ یا عدس یا توفو  .....یا قارچ یا هر پروتیینی .....

جایگزین اووکادو انواع مغزیجات مث  گردو بادوم .....

بقیشم که در دسترس همه هست 

مهم اینه به چیزی که میخوری اگاه باشی 

هر چیزی میخوای درون بدن گران‌بها بفرستی بپرسی خب این چی به من میده 

برای بدن قیمتی عزیزم چکار میکنه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هب منتظل این سوال بودم من یه صبونه ی(صبحانه به معنی از ۷ تا ۹ نیست منظور اولین وعده ی بعد از فست شب ...

اینا رو همشو با هم گفتی یا مثال زدی ! 

عزیزم من نهایت یدونه تخم مرغ ابپز بتونم بخورم ! 

مدام در حال خوردنم ولی این که بشینم یه جا بخورم نه نمیتونم 

اینا رو همشو با هم گفتی یا مثال زدی !  عزیزم من نهایت یدونه تخم مرغ ابپز بتونم بخورم !  ...

خب همینه دیگه اولین وعده رو اینجوری که من گفتم بخور انرژی تو ببین 

البته چند روز طول میکشه تا بدنت از شک دراد و عادت کنه 

بعد خودتو ببین 

میوه و نون هم میتونی ولی به عنوان یه کنار غذا به عنوان عادت بخور 

ولی من خودم وعده ی فست شکنم نمیخورم کرب 

خب همینه دیگه اولین وعده رو اینجوری که من گفتم بخور انرژی تو ببین  البته چند روز طول میکشه تا ...

باشه مرسی 

واقعا سخته عادت غذایی رو تغییر دادن 

نه اینکه خوردنش سخت باشه ها! از این نظر سخته که اون روتین غذایی تو ذهنت هک شده و مدام یادت میره که چی باید بخوری و چی نخوری 

همونجوری که روزی این عادات غذایی رو کسب کردی بازم عادات تو اپ تو دیت میکنی 

منظورت بعد اون دانه چیاست ؟ 

اخه من بعد اینکه اونو میخورم چند ساعتی دیگه چیزی نمی خورم 

دیر گفتی تامام

قهل 😐

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلام منم برسونید  @لیلگون     @اورانوووس    

به کی ؟؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
منظورت بعد اون دانه چیاست ؟  اخه من بعد اینکه اونو میخورم چند ساعتی دیگه چیزی نمی خورم  ...

ببین چیا درواقع یه کالری کمی (اون مقداری که ما ها ناشتا میخوریم ) داره  و همچنین مقداری چربی و فیبر و پروتیین داره 

که اگه اصولی بخوای بهش نگاه کنی در واقع فست رو میشکنه ، ولی به حدی ناچیزه اون مقدار که راستش من قانونشو رعایت نمیکنم 

مثلا صب توی اب ورزشم میریزم 

اما فستمو مثلا ۱۳ باز میکنم 

و میگم که فست ۱۸ بودم برای مثال

و در واقع چیا رو جزو فست حساب میکنم 

که چیا به صورت ناشتا برای خانمها میگن ضروریه

به کی ؟؟؟

سلام ملیح خوش صدا خوبی؟؟

بهتری؟؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

@مامانی_ماهانم  

میخوام برم واسه آیسان 

روز دخمل کلی وسیله بخرم 

ماشالله هوشش تو یادگیری زیاده 

کلی لوازم تحریرو کتاب داستان و نقاشی 🤗