2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@اتوبان    معاونم کوووجااااتس😁 @99999999999999     عشخممممممم عشخممممم ...

سییییلااااامممم رئیس خوفی 😁

اومدددددددمممممم 😍😍😍

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه اصلااااااا به خودت نگیریااااا😥😂

گرفتم 😌

خانوما در چه حالین 😁

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2CvoHqkpuERwf6k5AEoJ_hviFD18uz1uUU2RLuTc7SYI-hA/viewform?usp=sf_link

با سلام، پرسشنامه حاضر مربوط به پایان‌نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده و با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار در زندگی زوجین است.

زمان تقریبی پرکردن این پرسشنامه ۱۵ دقیقه است؛ اگر متاهل هستید و با همسر خود زندگی می‌کنید می‌توانید با پاسخ به سوالات این پرسشنامه، مارا در این پژوهش یاری فرمایید.

کلیه اطلاعات و پاسخ‌های شما نزد محقق،محرمانه باقی خواهد ماند و شما به صورت کاملا ناشناس در این پژوهش شرکت خواهید کرد.

با سپاس و احترام

@99999999999999     ببین چیکار کردی تا نه میزنی فقط تو میای 😂  ببین چرا ...

وعده ی اول خیلی مهمه ایلا 

منیزوم هم که داری میخوری تو انرژیت تاثیر داره ولی مهمترین در انرژی روزت وعده ایه که فست شبو باهاش میشکونی حالا فرقی نداره ۱۱ باشه یا ۷ یا ۳ بعد از ظهر 

تا زمانی که فستی انرژی کافی داری بدن از چربیت به عنوان سوخت استفاده میکنه چون غذایی که اخرین بار خوردی مدتهاس هضم شده و بدن به چربی سوزی افتاده 

تو حین چربی سوزی بالاترین انرژی رو داری چون انرژی که از چربی تامین بشه طولانی تر و قدیتر هست 

مثالش مثل دو قدرت و دو سرعت هست 

دو قدرت مسافت بیشتر توان بالاتر 

سرعت انرژی قند هست اتشفشان چند دقیقه ای بعدش خموشی و خمودگی

بنابردین وعده ی اولی که میخوری تعیین میکنه که بعد از باز کردن فست تو چه حالتی باشی 

اگه میخوای تو حالت چربی برای سوخت قرار بگیری صبحانه ی پروتیینی و فیبری ...🤌🏻

😐😐😐😐😐😐

تو رو نمیگه که 😹😹😹😹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
کلا متوجه منظورش نشدم🤌

سلام عزیزم 

خانوما در چه حالید و میگه🤭

@مامانی_ماهانم  

هواآفتابی چد 

از گلدشم عقب مونده بوتم 😜