2789
داشتم تایپ میکردم سماصدام زد شرمنده ان شاءالله زودترخوب بشی من الان چندروزه درگیرشم دوسه روزبدن در ...

وای چه ویروس مزحرفیههههه 😖

ممنون چشم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
میدونی اصلا شام و صبحانه ام  شده کیک و ساندویچ !!!

وای بنداز دور 

گوجه و کدو خرد کن باهم بپز اونقد بخور تا دلت هیچی نخوادد

شکر معتاد میکنه دوپامین ترشح میشه حس سرخوشی میده ادم دیگه دست خودش نیس .۳ روز روزه ی قند بگیر از سرت بیافته

بعد دوباره عادی میخوری 

این اعتیاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چایی چااااایی

@ازسارابپرس  

سلام سارا جان 🦋🐬🥰

دوستم الان ریپش زدم 

کاربریش ۱۳تا ۹هست نه میتونه تگ کنه 

نه میشه تگش کرد 

چیکار کنیم عزیزم 

فقط کاربری ایشونو نمیشه تگ کرد 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سیلام ببین عخشه . الان میرم یه لیوان بقولم 😪 ملسی- گلخیدم نکنه دوفاله مث اشپل خوردنم چه .بلم زیر ...

ببین اشپل خیلی خاصیت داره خیلیم خوشمزس 

یه جور خاویار محسوب میشه 

ولی متافسانه امکان فساد سریعش بالاست 

در کل میگن وقتی حالتی مثل مسمومیت بهر طریقی پیش بیاد بهترین راه پروبیوتیک (قرصش رو میتونی بخری یا مثلا ماست های پروبیوتیک بخوری ، یا همون نون خمیر ترش ، یا انواع شور های تخمیری ....)

اب نارگیل تازه هم درمان بخشه 

اما خب در دسترس نیس ...

و اگه پروبیوتیک در دسترس نبود بازد فقط اب بخوری و حالت روزه باشی تا کبد سم زدایی کنه 

و بدن خودشو باز بیابه 

هرچی بعد مسمویت اضافه کنی در واقع کار ارگان ها رو منحرف و بیشتر میکنی 

در نتیجه کلا هیچی نخور بجز اب و اپسیلونی نمک درش تا سر دلت سبک شه😘😘😘

@ازسارابپرس     سلام سارا جان 🦋🐬🥰 دوستم الان ریپش زدم  کاربریش ۱۳تا ۹هست نه ...

دستت درد نتونه 😘😘😘😘😘😪😪😪

نهال رو موزاییک داغ ظهر تابستون دشوری تو حیاط باشه جیشت بگیره نتونی دمپایی بپوشی 🗡🗡🗡🤌🏻🗡🤌🏻🗡🤌🏻🗡

ببین اشپل خیلی خاصیت داره خیلیم خوشمزس  یه جور خاویار محسوب میشه  ولی متافسانه امکان فسا ...

وییییی یپا دکتری بخدا دقیقااااا 

اب درمانی کردم سم زدایی شد 

یعنی مردم و زنده شدم ببین قشنگم 🥹

دست گلت درد نکنه گفتی بهم 

اسکرین گرفتم 

😘😘😘😘😘

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

@ازسارابپرس     سلام سارا جان 🦋🐬🥰 دوستم الان ریپش زدم  کاربریش ۱۳تا ۹هست نه ...

سلام

چون عدد کاربریشون فارسی هست به خاطر همین تگ نمیشه.

✅️ خودشون باید به niniyar_3 یا niniyar_5 بگن براشون نام کاربری شون رو درست می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

😆😆😆😆😆😆😆

نخندددددد 😂😂😂😂😂😂

بسیج شدیممممم 🤌😂خب نمیشه کارت داریم دکتر جون چطور تگت کنیم 👈👉🥲

سلام چون عدد کاربریشون فارسی هست به خاطر همین تگ نمیشه. ✅️ خودشون باید به niniyar_3 یا niniyar_ ...

مرسی عزیزدلم 

همیشه لطف میکنی 🦋🐬😘

وییییی یپا دکتری بخدا دقیقااااا  اب درمانی کردم سم زدایی شد  یعنی مردم و زنده شدم ببین ق ...

نه اینبارو میدونم کلی گفتم برای همه چی ...

قرص پروبیوتیک هم داروخانه داره حتما داشته باش خصوصا سفر میری 

برای کسایی که جهاز هاضمه ی حساس دارن خیلی خوبه 

خصوصا مسموییت چیزای دریایی خیلی فرسایشی و طولانیه سرم اومده میدونم 🤌🏻🤌🏻🤌🏻

مرسی عزیزدلم  همیشه لطف میکنی 🦋🐬😘

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دستت درد نتونه 😘😘😘😘😘😪😪😪 نهال رو موزاییک داغ ظهر تابستون دشوری تو حیاط باشه جیشت بگیره نتونی ...

واااای من مردمممممم 😂😂😂

یاد خودم افتادممممم تو خونه ویلایی هزار بار سرم اومده 👈😂😂😂

الان میرم سراغ نی نی یارا 😂😂😂

هم اینجا تگ میکنم هم میرم 

تماس با ما 

جنگ جنگ تا پیروزی 😅