2789
مرسیو     @اتوبان ‍

فدات😍

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعلیق شدی حتما    

چی میگم که تعلیق شم 😹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
جا نمیشم خووو😪😪😂

ویییی ببین کی اینجاست .الی خوشمله 

هنرمند دست طلا 😍😍😍

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

آره واقعا   معلوم نیس چی تو کله‌ش میگذشته ک این اسمو انتخاب کرده

😾😾😾اسم ببین رو میگی؟؟

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️چندبار استغفار کردم ببین عفو نکرد

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

ممنون عزیزم کوچولوی شماره ۲ خوبه😅شماره ۱خیلی اذیتم میکنه 🤕

😾😾😾وای بحالت توجهت به بزرگه کم بشه بعد از زایدن چون اولی حسود میشه من از حسادت داداشمو محکم گاز گرفتم چون مامانم اول به داداشم اب داد بعدش به من منم گوشش رو محکم گاز زدم

😾😾😾وای بحالت توجهت به بزرگه کم بشه بعد از زایدن چون اولی حسود میشه من از حسادت داداشمو محکم گاز گ ...

😂😂😂😂

منم با خواهرم دو سال فاصله داریم قشنگ یادمه وقتی بهش توجه میکردن من افسردگی میگرفتم هر جا تنها گیرش میاوردم میزدمش😁💔

پسرم انقدر جیغ جیغ میکنه صداش تو سرمه هی بهش میگم داد نزن ولی خیلی کم صبره 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

😾😾😾وای بحالت توجهت به بزرگه کم بشه بعد از زایدن چون اولی حسود میشه من از حسادت داداشمو محکم گاز گ ...

مامانم میگه دومی بیاد من آرادو میبرم پیش خودم😑🤦‍♀️غصه نخوره بچه 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

😂😂😂😂 منم با خواهرم دو سال فاصله داریم قشنگ یادمه وقتی بهش توجه میکردن من افسردگی میگرفتم هر جا ...

😾😾😾😾 داداشم خیلی کتک خورد از دستم ولی خوب کردم 

توهم خوب کردی