2789
اگه خوشگل بود چرا سبزشو عوض کردی😏تو مشکل خود خوشگل پنداری و دیگران زشت پنداری داری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینجا نمی تونم سبز پیدا کنم باید کپی پست کنم خیلی سخته تا یه چیز دیگه کپی می کنم میپره دیگه پیدا نمی کنم 🤕

الکی نگو تو هم مشکل زشت دیگری پنداری داری وگرنه مانا و مهتا هم گفتن خوشرنگه🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مانا     آخر همه برگشتیم ب اصلمون(نی نی سایت)

دقیقااااا 

از نی نی هستیم به نی نی برمیگردیم 😂

بخدا دلا اینجا بیشتر دور همیم کیف میکنیم 

🤌😂تازشم 

خوباش دور همیم 

نخاله ها پر 🫴

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاااام❤❤😻😻😻😻😻  خامه صبحونه با شکر میریزی رو حلیم میخوری👺👺👺

عععع من تاحالا نخورده‌م با خامهههههه

علیک سلام 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

وقتی مریض میشم به شوهرم میگم چشم خوردم 

شوهرم میگه تو از خونه کی رفتی بیرون که چشمت بزنن

عصلا چرا باید چشم بخوری چرا منو چشم نمیزنن

کی جرات داره بگه ممد قلی اخه کی زشتارو چشم نیزنه  👺👺👺

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

عععع من تاحالا نخورده‌م با خامهههههه علیک سلام 

سلام ملیحه نگاه کردی طلافروش های کرج هم بسته هستن؟

ای جانم   نوش جونش  خدا حفظش کنه  چه خاله مهربانی😍😍

فدات شم 

هدی قشنگم 😍😍😍

خودمو اونقد وقف خواهرزاده برادرزادهام کردم 

وقف خودم نکردم 🤌😂

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

رفتم تو یه تاپیک ، دیدم @دلبررر یک عااالمه عکس شیرینی و غذا گذاشته. خییییلی گشنم شد :/

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
وقتی مریض میشم به شوهرم میگم چشم خوردم  شوهرم میگه تو از خونه کی رفتی بیرون که چشمت بزنن عصلا ...

😂😂😂😂😂

سلام ملیحه نگاه کردی طلافروش های کرج هم بسته هستن؟

وای یادم رفت چرا بت بگم ! باز بودن عزیزم مشتری هم داشتن داخل

رفتم تو یه تاپیک ، دیدم @دلبررر   یک عااالمه عکس شیرینی و غذا گذاشته. خییییلی گشنم شد :/

وااااااااییییییی ملی جوووووووونم😍😍

دوست باهم شمال رفته ی منننن😂😂😍😍😍

سلام عزیزم چطوری خوووبی؟

تو از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری 🩷🌸💕

رفتم تو یه تاپیک ، دیدم @دلبررر   یک عااالمه عکس شیرینی و غذا گذاشته. خییییلی گشنم شد :/

این دلبررر اخرش من میدزدمش و بخاطر غذاهای خوبش و شیرینی هاش تا ابد زندونیش میکنم

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

وااااااااییییییی ملی جوووووووونم😍😍 دوست باهم شمال رفته ی منننن😂😂😍😍😍 سلام عزیزم چطوری خوووبی ...

عزیزززززم 🫂

قربونت خوبم تو خوبی ؟ 

حتما بخور😻😻 البته فکر تو با سر شیر میخوردی 

من حلیمو خالی با شکر و دارچین فقط . دیگه سرشیر و خامه رو والا نمیدونستم !