2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا همینجا هستیم واقعا خودمو در اون حد نمیدونم تاپیک باز بزنم همچین جای شلوغی  قطعا کلی اد ...

من نمیگم فقط تو بگو ببین مثل یه دورهمی مثل مال کاربر نارنجی میشه و همه هر چی دارن میان میگن 

اتفاقا چون شلوغ بهتر هم هست از هر کی یه چیزی میشنویم و خودمون دودوتا چهارتا میکنیم ببینم خوبه یا نه 

من اونقدر دوست دارم از هر کی یه چیزی بشنوم و یاد بگیرم 

هر چه قدر بیشتر میشنوی بیشتر پی میبری که چیزی حالیت نبوده 

تو با این سن کمت و بدون زایمان چرا این همه درد کشیدی ؟ 

آیلا بخدا خودمم موندم 

همش استرسی  هستم سریع ناراحت میشم میرم تو دپرسی.ظاهرم مقاومه ولی باطنم همش حرص و جوشی 

رفتم دکتر اعصاب گفت.خیلی حرص و جوشی هستی .قشنگ متوجه شد.سر همینا اصلا به بچه فکر نمیکنم 

میترسم 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

من نمیگم فقط تو بگو ببین مثل یه دورهمی مثل مال کاربر نارنجی میشه و همه هر چی دارن میان میگن  ...

فدات بشم مهلبون 

نه خودت بزن من میام شلوخش میکنم💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿

واقعا در خودم نمیبینم 

گشادیسم بر من چیره گشته😆😆😆😆😆

چقد وقته میخوام در مورد کیمچی تاپیک بزنم والا توانشو ندارم 

ولی خب تو همه سایتا هست دیگه

بعضی چیزا ذاتیه نمیشه کاری کرد 

افرین اینو موافقم 

تا یچی میشه درجا افسرده میشم 

مامانم میگه مانا تورو مقاوم میدونستم 

گفتم بخدا دستم نیست 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

فدات بشم مهلبون  نه خودت بزن من میام شلوخش میکنم💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿 واقعا در خودم نمیبینم&nb ...

به موقعش اتفاقا میخواستم بیام ازت رسپی بگیرم چون همه سایت ها متفاوتن منم موندم که کدومش بهتر و درستره

فدات بشم مهلبون  نه خودت بزن من میام شلوخش میکنم💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿 واقعا در خودم نمیبینم&nb ...

عخشممم 

گوگل و سایت و بیخیال 

یکی تجربه عملی داشته باشه مورد اطمینان تره🤗😘

وااای میترسم برم رو وزنه😔