سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان عزیزم
دوستان منم احساس میکردم بهم طلسم کردن یه خواستگار داشتم خودم۱۷سالمه ولی پسره هم زشت بود و هم فقیر بود اینا یه کنار ازش نفرت داشتم و خودشم ۳۶ساله اش بود
خلاصه عموم اینا با مادر بزرگم اومدن هِی گفتن بدین بره دختر باید روش باز نشه منن با گریه و ناله گفتم تروو خدا همه چی کنار ببینید چقد فاصله سنی داریم اینا اصلا قبول نکردن ولی مامانم با اینا مخالفت داشت میگف من دخترمو نمیدم خلاصه...
یه چند روز گذشت خود منم یه کسالتی گرفته بود کل وجودمو از اینترنت سرچ کردم و علایم های طلسم شدن رو خوندم دیدم بله منو طلسم کردن اونم عموم، مادربزرگم
گفتم به مامانم به اونم طلسم کرده بودن که راضی باشه مامانم زنگ زد به دائیم گف یه سید پیدا کن که این طلسم رو باطل کنه بعدش زنگ زد شماره داد ما صحبت کردیم با این دیدم خیلی خمیازه میکشه پشت گوشی
گعتم این صد رصد شیشه ای هست بعدش مارو کشوند برد پیشش به ما میگ که دارای۱٠٠٠٠ موکل هستم اخه تو گوگل هم نوشته خدا فقط به انسان های(مومن) یدونه موکل میده بعدش گفتم این دروغ میگه به حرفم گوش نکردن مامان و داییم این اقا الان مارو با کسی اشنا کرده که ایشون میگه من از یاران امام زمان عج هستم و دارای قدرت باران هستم واقعیتش من اعتقاد ندارم به ایشون ولی شما دوستان گل خواهش میکنم به من کمک کنین
و به سحرو جادو و ساحران، جادوگران اعتماد نکنین اینا فقط کلاهبردارن همین