2777
2789
عنوان

بستن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23535 بازدید | 96 پست
چه جالب

ارع یه کوزه کوچولو داشتیم من شبا توش آب میریختم میزاشتم بالا سرم که بخورم یروز بعده اینکع عقد کرده بودم کوزه از دستم افتاد شکست توش یه کاغذ بود

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

سلام

من شنیدم خانم محمدی تو تهران، خیلی تو بخت گشایی مشهورن

من خودمم این مشکلو دارم

متاسفانه شهرستانم

اگه کسی رو میشناسید که مطمنه، معرفی کنید عزیزانم

واقعا معضل بزرگیه

من از چندجا پرسیدم و بهم گفتن که بخت ات رو بستن، دقیقا همون حرفا رو گفتن

قبلا اعتقاد نداشتم ولی الان کاملا به چشمم میبینم که هیچ مراسمی به سرانجام نمیرسه

همش که مشکل از من و خانواده ام نیس

خیلی ناراحتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ، منم متاسفانه همین مشکل رو دارم هر جا هم رفتم کاری نتونستن از پیش ببرن . بقول بهاره رهنما دلم زندگی میخواد ولی خواستگار ندارم ، با اینکه ظاهر و تحصیلات و خانواده نجیبی هم دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه . تازه سابقه یکبار جدایی رو هم دارم که تنها خواستگارم بود و بعدها بزور طلاقم داد . 😞لطفا به من هم کمک کنید 

هیچ  
سلام منم اول اعتقاد نداشتم ولی الان به یک خانم دعانویسی ایمان اوردم با چشمای خودم دیدم کفش جلو پاش ج ...

خانم ها گول دروغ های این کاربر قطع دسترسی شده رو نخورید 

از سادگی و مشکلات شما سو استفاده میکنه 

حرفاشم دروغ هست

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چن سال پیش با دختر عموم وفتیم پیشه فالگیر دختر عموم خیلی خواستگار داشت یکاری میومد نمیشد  وقتی ...

سلام عزیزم من نمیدونم چجوری درخواست دوستی بدم منم همین مشکل دارم میشه ادرس...بهم بدی

09013303381

من خیلی مشکلات زندگیم زیاد بود تا پای مرگ و خودکشی رسیدم بهم این خانم رو معرفی کردن .کار دعا انجام میده هرکی برام دعا کرده بود رو باطل کرد زندگیم شده مثل روز اول ازدواجم همه مشکلاتم حل شده به جان بچم رد خور نداره

09013303381

هنوز تو کار خدا موندم که چه فرشته هایی داره و ما بی خبریم.منم شمارشونو از یکی از مامانای همینجا گرفتم همیشه هم مدیونشم

09013303381

تا اخر عمرم براش تبلیغ میکنم

دعانویس خانم خانی خیلیم سرش شلوغه خیلی باید زنگ بزنی تا جواب بده جواب نداد بهش پیام بدید انشاالله مشکلات همگی حل بشه

09013303381

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

09013303381

🌸🌸🌸🌸🌸

09013303381