2777
2789
عنوان

بستن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23535 بازدید | 96 پست
بله من اعتقاددارم  اگه بخت من بسته نبود  چراباید ده سال نامزد بمونم چراباید باوجوداینکه ...

چرا پس نمیرین سر خونه زندگیتون؟

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
خدا روشکر عزیزم که نتیجه دیده شما اطلاع دارید دعا داده که فقط همراهش باشه یا چیزای دیگه هم داده ؟

یکی ازاقوام ما رفته بود دعای بازشدن بخت گرفته بود چندتا دعا بهش داده بود یکی روگفته بود توقبرستون کناریه قبردفن کن یکی رو بذار توبالشی که همیشه روش میخوابی بایکی هم غسل کن یکی دیگه رو هم تو حیاط خونتون چال کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها برا منم دعا کنید خیلی حس میکنم خدا اصلا صدامو نمیشنوه حالا نه تنها در مورد ازدواج تو هیچ مسئله ایی😣

ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
نه آخه چکارکنم کسیونمیشناسم که واقعا کارش درست باشه فقط میدونم دارم دیونه میشم

عزیزم ناراحت شدم برات

مامان بابای من بهم دعا دادن تا من قبول کنم یکی از خواستگارامو خودم بعده ازدواجم فهمیدم

چه جالب

بچه ها برا منم دعا کنید خیلی حس میکنم خدا اصلا صدامو نمیشنوه حالا نه تنها در مورد ازدواج تو هیچ مسئل ...

ان شاالله خدا کمکت کنه نا امید نباش 

همه چی درست میشه به امید خدا😍

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
بچه ها برا منم دعا کنید خیلی حس میکنم خدا اصلا صدامو نمیشنوه حالا نه تنها در مورد ازدواج تو هیچ مسئل ...

عزیزم ایشالا به حق این شب عزیز شما هم مشکلتون حل میشه اگه میتونی برو پیشه کسی که سرکتاب و دعا می نویسه الآن خیلی ها نتیجه دیدن ایشالا که شما هم نتیجه ببینی

آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....
ان شاالله خدا کمکت کنه نا امید نباش  همه چی درست میشه به امید خدا😍

مرسی عزیز دلم❤

عزیزم ایشالا به حق این شب عزیز شما هم مشکلتون حل میشه اگه میتونی برو پیشه کسی که سرکتاب و دعا می نوی ...

مرسی عزیزم،نمیدونم کجا میشه رفت که واقعا کارش خوب باشه

یه نفردیگه هم میشناسم که الان 47سالشه بااینکه ازنظر خانواده وقیافه خیلی خوبه ولی تاحالا ازدواج نکرده یه نفربهش گفته که خواهریکی ازخواستگارات یه دعای خیلی سنگین برات گرفته چال کرده گوشه یه قبرستون متروکه اگه اون دعا روپیدا کنی باطل میشه طلسمت اگه نه تاآخرعمرت ازدواج نمیکنی