miss_A1 مدیر عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 245 عنوان بستن بخت | مشاهده متن کامل بحث + 23535 بازدید | 96 پست سلام خانوما شما به بسته بودن بخت اعتقاد دارید؟اصلا به نظرتون همچین چیزی هست؟ ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه 1396/04/04 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hilda_joon عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 101 ببين اول از همه بايد دقيق فك كني ببيني مشكل از كجاس شايد مثلا ميرن تحقيق يكي پشت سرت حرفي ميزنه يا به چيز ي بر ميخورن كه باب سليقشون نيس ولي باز نبايد همون اول بگي كه جادوت كردن چون شايد قسمت نبوده و خدا ميخواسته يكي بهترش جلوت بذاره
miss_A1 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 245 https://baelm.net/دعا-و-سوره-های-مخصوص-برای-باطل-کردن-طلسم/ مرسی گلم ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
آرزو441 عضویت: 1390/01/29 تعداد پست: 8678 خب چیکار کردن؟ رفته بود پیش یه دعا نویس فکر میکنمبعد اون یه دعا داده بود تا باطل شهبعدش دو تا خواستگار براش اومدکه با دوومی ازدواج کرداینو بعد ۱۲سال به ما گفتما شوکه شده بودیم تازه بنده خدا اون موقع سن شم بالا بود ۳۸که اگه زودتر اقدام میکرد خیلی زودتر ازدواج میکرد با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
ross عضویت: 1395/02/27 تعداد پست: 11305 عزيزم قسمت نيس يعني چي بستن بخت اخه ☹️ من به غمگين ترين حالت ممكن شادم تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42102 عزیزم من مشکل پیدا کردن ندارم پیدا میشن ولی یه جورایی بلاخره منتفی میشه یعنی دوست میشی یه مدت بعد طرف میاد خواستگاریت بعد منتفی میشه؟ چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»
اقیانوس3937 عضویت: 1395/05/11 تعداد پست: 4578 رفته بود پیش یه دعا نویس فکر میکنم بعد اون یه دعا داده بود تا باطل شه بعدش دو تا خواستگار براش اوم ... آرزو جون دعاهایی که انجام داده بعد چه مدت براش اثر گذاشته و بختش باز شده؟ آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....
آرزو441 عضویت: 1390/01/29 تعداد پست: 8678 آرزو جون دعاهایی که انجام داده بعد چه مدت براش اثر گذاشته و بختش باز شده؟ میگفت سر یه ماه ازدواج کرداصلا ازدواج شم واسه ما تعجب آور بودآنقدر که یهویی شد با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
miss_A1 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 245 میدونی از طرف ما چند تاش رد شد حالا نمیدونم این اسمش چیه ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
miss_A1 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 245 یعنی دوست میشی یه مدت بعد طرف میاد خواستگاریت بعد منتفی میشه؟ نه عزیزم دوستی نه خواستگاری مثلا میان قبول میکنیم یا سر مهریه به هم میخوره یا مثلا یه تحقیقی میکنیم و بعد رد میشه ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
اقیانوس3937 عضویت: 1395/05/11 تعداد پست: 4578 میگفت سر یه ماه ازدواج کرد اصلا ازدواج شم واسه ما تعجب آور بود آنقدر که یهویی شد خدا روشکر عزیزم که نتیجه دیده شما اطلاع دارید دعا داده که فقط همراهش باشه یا چیزای دیگه هم داده ؟ آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....
miss_A1 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 245 عزیزم درخواست دوستی مو قبول کن قبول کردم گلم ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
miss_A1 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 245 بچه ها من فقط و فقط تو فضای مجازی این چیزارو میگم بیرون از اینجا اصلا حرفی نمیزنم ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه