gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 عنوان چرا بیداری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 67 پست خودم چشام داره درمیاد اما خوابم نمیبره😂فردام مدرسه ام برنامه برای دبیرامون ریختیم دکلمه ام بامنه😎(سال آخریم) هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/02/16 | 03:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 مرسی قشنگم تازه دوماهم نمیدونم هنوز هر جنسیتی که داشته باشن مهم نیس مهم اینه سالم باشن♥️ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
بهار_18sss عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1155 استرس برای چی؟چندتا نفس عمیق بکش همچی روبسپار بخدا نتایج کنکور آخر اردیبهشت میان من خیلی تلاش کردم میترسم اون چیزی که میخوام نشه 🥲هرموقع بهش فکر میکنم گریم میگیره الان چند شبه نمی تونم بخوابم الکی تاصبح به سقف نگاه میکنم
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 دلتنگ عشقی ک بعد ۶ سال هنوزم ب یادشم... فقط بخاطر بچم دارم تحمل میکنم 🥺💔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 من ساعت۲با خواب رفتگی سمت چپ سرم بیدار شدم حس بدیه بخصوص مشکل قلبی داشته باشی و احتمال همه ... ای وای من الان بهتری؟💔من نمیدونم چه دردیه ولی خوابم نمیبره هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
raha7072 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 5285 دلتنگ عشقی ک بعد ۶ سال هنوزم ب یادشم... فقط بخاطر بچم دارم تحمل میکنم چرا ؟ نتونستی فراموشش کنی؟
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 خیلی حس خوبی بودخیلی😍 اخی عزیزم خداقبول کنه😊بنده ی برگزیده خدایی شما♥️برای منو خانوادم دعا کن😍 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 نتایج کنکور آخر اردیبهشت میان من خیلی تلاش کردم میترسم اون چیزی که میخوام نشه 🥲 هرموقع بهش فکر میک ... بهت اطمینان میدم همونی که میخوای میشه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
someoneintheworld عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1664 بخوبی میگذره نگران نباش توکلت به خدا باشه بهترینای خداوند نصیبتون🌸🍃 تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
باامیدمعجزه عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 403 ای وای من الان بهتری؟💔 من نمیدونم چه دردیه ولی خوابم نمیبره مرسی بهترم التماس دعاشما هم احامال زیاد فکر و خیال و استرسع
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 مثلا دارم درس میخونم، ولی نینی سایت بالا وپایین میکنم... مثلا😉منم اول درس میخوندم نمیدونم چیشد دیدم تو نی نی سایتم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
زندگی123 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14924 اخی عزیزم خداقبول کنه😊 بنده ی برگزیده خدایی شما♥️ برای منو خانوادم دعا کن😍 فداتشم،حتماعزیزم🌹🌹 بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 بهترینای خداوند نصیبتون🌸🍃 قربونت همچنین هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
raha7072 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 5285 مثلا😉 منم اول درس میخوندم نمیدونم چیشد دیدم تو نی نی سایتم 🤣🤣🤣🤣همزاد همیم ....اگه مشروط بشیم مقصر نینی سایت....
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7102 مرسی بهترم التماس دعا شما هم احامال زیاد فکر و خیال و استرسع خداروشکراحتمالا چون برنامه ام داریم میترسم توپوق بزنم😁 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎