0فسقلی_جذاب0 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 572 عنوان بیش فعالی 103 بازدید | 6 پست توروخدا یکی ی راهکار بگه من کجا برم به کی بگم دکترا هیچ کاری نکردن یعنی پسرام ی دقیقه سهله نیم ثانیه نمیتونه تمرکز کنه از این به اون از اون به این گوش نمیکنن نمیخوابندرس نمیخوننتوروخدا توروخدا بگید چیکار کنم التماس میکنم یکی تونم تجربه نداره؟😭 1403/02/16 | 03:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 11069 ببرش مغز و اعصاب ممکن باید دارو بخوره اما اول پیش یک روانکاو هم باید تست بدی براش درجه اش مشخص بشه فعلا امضا ندارم
مامانجون_دوست_دارم عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 9811 به منم میشه بگین پسرمنم۵سالش اینقدراذیت میکنه بخاطرش جای نمیتونم برم شمادکتربردی چکارکردباهاس راضیم ب رضای خود خدا
مامانجون_دوست_دارم عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 9811 ببرش مغز و اعصاب ممکن باید دارو بخوره اما اول پیش یک روانکاو هم باید تست بدی براش درجه اش مشخ ... مغزواعصاب ببریم خوددکترمیفرست برای تست روانکاو راضیم ب رضای خود خدا
0فسقلی_جذاب0 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 572 یعنی من ی چیزی میگم ی چیزی میشنویداصلا نمیتونم باهاشون راه برم شوهرم عوضیمم اصلا با ما نیست که بگم تو دست یکی و بگیر منم دست اونکی خدا سر شاهده انگار اصلا تو این دنیا نیستن
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25985 یعنی من ی چیزی میگم ی چیزی میشنوید اصلا نمیتونم باهاشون راه برم شوهرم عوضیمم اصلا با ما نیست که بگ ... روانپزشک کوک یا مغز اعصاب کودکان لینک داخل امضا این کاربر حتما یه نگاه بندازید @تپلو92 الهی گاهی نگاهی
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 11069 یعنی من ی چیزی میگم ی چیزی میشنوید اصلا نمیتونم باهاشون راه برم شوهرم عوضیمم اصلا با ما نیست که بگ ... احتمال زیاد باید دارو مصرف کنند من دخترم بیش فعال بود اما بزرگتر شد برطرف شد خود ب خود اما عدم تمرکز باهاش موند که خب چون کم بود با کاردرمانی رفع شد اما دکتر مغز اعصاب براش دارو داد اول بردم روانکاو یک سری تست گرفت که ببینه در چه حدی هست فعلا امضا ندارم