2777
2789
عنوان

نامرد نیس؟

136 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها یه چند روزه یچیزی رو مهمه

من یه دوست دارم این قرار بود ساقدوشش بشم زیاد باش رفت و آمد میکردم چون دوستم بود هرکاری از دستم برآمد برا مراسماش انجام دادم از خرید لباس برای ساقدوش های دیگه که باش میرفتم تا نون پنیر سبزی درست کردن برا عقدش و چیدن خونش تو همه چی کمکش کردم منتی نی ناراحتیم از چیز دیگری 

این خانوم همیشه تو همه چیز منو می‌شوند که کمکش کنم و زنگ میزد که بیام چون کلا اخلاق خانوادش اینجوری بود که از اطرافیان کار بکشن اینو بعدااا از رفتارهای مامانش فهمیدم ولی من همچنان بش کمک میکردم چون روم نمیشد بگم نه میترسیدم فکر کنه حسودیم میشه حتی زایمانم کرد بم گفت بیا دیدنم من رفتم و من از اینا همیشه حرف شنیدم چون ازدواج کرد منو سعی کردن تحقیر کنن همش بم مادرش تیکه مینداخت منم ناراحت میشدم 

فقطم زمانی که کار دارن بهم زنگ میزنن ینی واسه مراسم یا کارشون من ازین خانوم یه ساله خبر ندارم حتی نمی‌دونسم بارداری الان زایمان کرده از دیروز کلید کرده رو من به پیام دادن واقعا حس سو استفاده کردن بم دست داده..

بنظرتون جواب بدم؟میترسم ندم بگه از حسودیشه واقعا از بیمهرفتیش موندم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این از بزرگی و دل صافت بود که کمکش میکردی دیگه نکن چون اصلا برات جبران نکرد 

دقیقا مثل عمه و دختر عمع من از دختر عموهامو زن عموم کار میکشیدن یبار میخواست همین کارو بکنه جوری باهاش برخورد کردم دیگه هر مراسمی داشت موقع اومدن مهمون میرفتیم‌کسی ام حق زر زدن نداشت حتی بابامم گفت رفت ری‌‌‌‌د تو دهنشون الان باز عمم یادم اومد کفری شدم

نه از این هاا هستن تا کارشون گیره نیاز دارن بهت بعد که تموم میشه ولتی کننن حسودی چیی گلم بی خیال بای ...

آخه استوریاشو میبینم بخاطر همون گفتم الان تو اینستا پیام داده جواب ندم نگه از حسودیش داره می ترکه اینجوری میکنه

آخه استوریاشو میبینم بخاطر همون گفتم الان تو اینستا پیام داده جواب ندم نگه از حسودیش داره می ترکه ای ...

عزیزم  تو از حسودییی نمی ترکیی به خواد این فکر کنه چرا طرز فکر دیگران برات مهمه اونم طرز فکر کسی که تورو فقط تو روز که دستش گیره جایی می خوا د

بیا مثل دوتا خواهر باهم حرف بزنیم هم تو میدونی هم من که این هیچ سودی برات نداره تازه هر وقتم کارش لنگه بهت زنگ میزنه ببیت تو عروسی کنار یکی بودن بهش کمک کردن کم کاری نیستاااااااااا این باید همیشه سراغتو میگرفت حداقل باید انقد باهات میموند تا کارایی که کردی جبران کنه حامله بود خبر نداشتی؟؟؟؟؟واقعا اسمشو نزار دوست خواهر من 

خواهش میکنم احمق نباش نه گفتن یاد بگیر اینطور ادما حالمو به هم میزنن اشغالای سواستفادگر

عزیزم  تو از حسودییی نمی ترکیی به خواد این فکر کنه چرا طرز فکر دیگران برات مهمه اونم طرز ...

درس میگی ولی مامانش تا منو میبینه سرکوفت میزنه که داماد من اله بله تو برو یه فکری بحال خودت کن یا میگه اصن خواستگار نداری نه.؟ مثلا به شوخی میگه هااا ولی من کاملا متوجه میشم که بم تیکه میندازه بد تیکه که میندازن من حس میکنم فک میکنن من حسودیم شاید بشه که این حرفارو بم میزنن سر همین یکم کوتاه اومدم جلوشون که خودم میدونم واقعا اشتباه کردم 

بیا مثل دوتا خواهر باهم حرف بزنیم هم تو میدونی هم من که این هیچ سودی برات نداره تازه هر وقتم کارش لن ...

اره بخدااا نگفت یچی بگم پرات بریزه من اینهمه کمکش کردم یدفه خونشون بودم اونموقه نزدیک عروسیشون بود فامیلشون جلو من سوتی داد سریع چشم ابرو اومدن که ینی راجب خونه جلو این نگو ..منم گرفتم دارم اینا اشاره میکنند به هم واقعا دلیل اینکارشو نفهمیدم مگه چکارش کردم آخه ...اومدم خونه کلی گریه کردم بعد یه مدت اومد گفت بیا کمکم بچینیم ک رفتم ولی الان خودمم رابطم و باش کم کردم چون خودمم فهمیدم دوست بی معرفتیه حتی تولد دعوتش کردم گف نمیتونم بیام شوهرم و نمیتونم تنها بزارم ببخشید

مثلا این آدم هااا چت میشن بگوووو مگه سر دست خانواده ام مونده ام که بخوان چوب حراج بهم بزنن من تو خونه بابام راحت دوست ندارم شوهر کنم سعی کن این تویه جمع نگی که دوتا بعد ان چیز بهت بگن وقتی باهمین تو هم به شوخی اسم دختر اش بگوووو و بگو مثلااا مثل دختر خودت زود شوهر کنم  مگه سر دست خانواده ام مونده ام بگو بابا مامانم گفتن ازدواج زوده واسعه تو تو باید جونی ات کنی