2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من الان کل علائم بارداری رو دارم بجز تهوع  ولی تا آزمایش خون ندم هیچی دقیق نیست.

من باردار نیستم مطمعنم  ولی سینه ی سمت چپم انگار آتیش هست   شب تب میکنم  بیحالم

من باردار نیستم مطمعنم  ولی سینه ی سمت چپم انگار آتیش هست   شب تب میکنم  ب ...

لطفاً فردا برو به خودت برس

دخترت حتی اگه خیلی نیاز بهت داشته باشه نیاز داره به یه مادری که اول به خودش احترام میذاره و خودشو دوست داره و تنش سالمه

راست میگی آبجی  فردا حتما میرم  دکتر  

من بچه دوم بودم

مامانم همیشه تا دبیرستان پا به پای داداشم کارای درسیشو میکرد که درسش بهترین باشه

بچه تنبل بار اومد

ولی منی ک توجه بهم نبود مستقل بار اومدم و همیشه جایگاهم متفاوته براشون نسبت به برادرم

اون هنوز وابسته خانواده است

حتی درس من از همه بهتر بود 

بجای اینکه باهام درس بخونه کلی کلاس زبان و ورزش و ...ثبت نام ام کرده بود ،البته خودم ام خوشم نمیومد مامانم هی دنبالم باشه برای درس

من بچه دوم بودم مامانم همیشه تا دبیرستان پا به پای داداشم کارای درسیشو میکرد که درسش بهترین باشه ب ...

انشاالله تنت سالم باشه همیشه

اما لطفاً بچه رو وابسته نکنید

بهش اموزش بده خودش چجور درس بخونه

درس خوندنو براش شیرین کن

ولی یکار نکن که برای یاد گرفتن نیازمندت باشه

من باردار نیستم مطمعنم  ولی سینه ی سمت چپم انگار آتیش هست   شب تب میکنم  ب ...

نمبخام بترسونمت انشالا سلامت باشی اما دور از جون سرطان تو کشورمون خیلی زیاد شده واسه همین حتما حتما برو معاینه و سونو بده

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

من بچه دوم بودم مامانم همیشه تا دبیرستان پا به پای داداشم کارای درسیشو میکرد که درسش بهترین باشه ب ...

من همیشه درسش نمیدم  ولی الان واقعا به من نیاز داره    ولی خب راست میگید سلامتی مهمتره

من همیشه درسش نمیدم  ولی الان واقعا به من نیاز داره    ولی خب راست میگید سلامتی مهمتر ...

عزیز دلم اصلا بهش درس نمی‌خواد یاد بدی کم‌کم جداش کن از خودت

بذاز خودش بخونه.

2824
2823
2791
2779
2792