2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با امتیاز بومی ۱۶۸ شده بودین؟

اره با امتیاز بومی 

در رقابت با متاهل ها شانس زیادی ندارم 

یه کاربر همین جا امتیازش شده بود ۱۷۶با امتیاز متاهلی شده بود ۲۰۰یعنی ۲۴امتیاز بیشتر 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
واقعا؟چادر نداشتم ولی پوششم خوب بود

برای ما که یه خانم بود لیست شماره داوطلبین داشت کل آزمون چندین بار بالا سر داوطلب ها رد میشد و یه چیزهایی یادداشت میکرد 

به نظرم برای گزینش از آموزگاری بیشتر سخت میگیرن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
انشالله این دفه قبول بشی

انشالله چهار ماهه خواب نداشتم مدام درس و درس و درس 

تو آموزگاری نبود تجربه باعث رد شدنم بود تخصصی همش از دروس خود کتاب بود من بیشتر رو کلیات وقت گذاشتم امتیازی کم شد

اره با امتیاز بومی  در رقابت با متاهل ها شانس زیادی ندارم  یه کاربر همین جا امتیازش شده ...

فک کنم حد نصاب پرورشی از اموزگاری زیاد باشه اخه میگن پرورشی اسون بوده نسبت به اموزگاری

پرورشی بنظرت چند میشه امتیازت؟

نمیدونم اصلا جواب ها رو نگاه نکردم فقط همون روز آزمون سوالات مطمئن حساب کردم هستند تا رو درست زده بودم الان نمیدونم چند میشم 

ولی میگن برای پرورشی حد نصاب بالاتره همیشه 

بعد شرکت کننده های حوزوی چون منابع مرتبط با رشتشون هست خیلی راحت قبول میشن برای همین حد نصاب بالاتره

فک کنم حد نصاب پرورشی از اموزگاری زیاد باشه اخه میگن پرورشی اسون بوده نسبت به اموزگاری

اره آسون تر بود ولی زمانش کم بود سه ساعت بود آموزگاری ۴ساعت و تعداد شرکت کننده ها نسبت به تعدادی که می‌خوان استخدام کنن خیلی زیاد بودن شهر ما فقط هفت نفر مشاور و امور تربیتی میخواست سه نفر سبک زندگی دو نفر تربیت بدنی بالای ۵۰۰نفر شرکت کرده بودن 

اره آسون تر بود ولی زمانش کم بود سه ساعت بود آموزگاری ۴ساعت و تعداد شرکت کننده ها نسبت به تعدادی که ...

اره منم احتمال میدم حد نصاب ۳۰۰ باشه که منم امیدی ندارم به قبولی

اره منم احتمال میدم حد نصاب ۳۰۰ باشه که منم امیدی ندارم به قبولی

یه نفر یه حرف خوبی زد گفت این استخدامی ها رزق و روزیه اگر روزی تو باشه حتما برای تو میشه هیچ چیز و هیچ کس نمیتونه جلوش بگیره خدا خدای ناممکن هاست 

به نظر من که خیلی امتیازت خوب شده