2777
2789

خواهرم وضع مالیشون خیلی خیلی خوبه

ی مدت اومد مسافرت خونه ما یعنی خونه بابام 

ی کارت دیگه نیاز داشت من یکی از کارتام توش ۱۳۰۰بیشتر نبود دادم بهش

برا من۱۳۰۰خیلی پوله چون نه پولدارم نه شاغل هشتم گروعه نهمه

ی چیزی برام خرید گفت از طرف من به تو خیلی ازش تشکری کردم و اینا 

نزدیک رفتنش بود دیدم کارته رو فرش افتاده برداشتمش گفتم لازم نداره رفتم موجودی گرفتم توش ۹۰۰۰هزار تومن بود

انقدر عصبی شدم سیمام قاطی کرد فهمیدم پولش تموم شده انداخته ی گوشه اون چیزیم که خریده بود برام فهمیدم۱۳۰۰رو هم بخاطر اون‌ورداشته 

خب اگه میخواستی با پول خودم برا خودم بخره چرا با منت خرید من ازش تشکری کنم 

اصن چرا کارت و پرت کرده ی گوشه 

بهش گفتم لاقل ی ۵۰تومن تو کارت میزاشتی شاید ی نوار لازمم میشد داد زد میگه پولامو لازم داشتم نمیفهمی پول میزنم برات اونم با منت 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بزن

از منت نترس

پولتو پس بگیر. بیخود کادو با پول خودد بهت داده. با پول خودت فقط چیزیو میخرن که دقیقا نیازت باشه و خودت سفارش دادع باشی

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

مثل خواهر من ه اونقدر پولداره 

ولی تولد دخترم یا من یه هزاری نمی‌ده ولی انتظار داره براش کادو ببریم 

یا میاد عیادت دست خالی میاد میگه می‌ره ولی برای خانواده شوهرش میلیونی خرج می کنه

خواهرت پر توقعه

حق داری ناراحت بشی

لاقل بگه ممنون من برداشتم از کارتت تا فلان موقع برات میریزم ممنون کارمو راه انداختی 

نه اینجوری

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه نفر اومد خونمون کارت مترو خواست دادم بهش وقتی رفت انداخته بود یه ور.هنوزم یادم میاد حرصم میگیره میگم این بیشعور تشکر که نکرد ولی نمیفهمیو وقتی با احترام از دستم گرفته باید با احترام بده دستم؟

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋