2789
عنوان

تایپ شخصیت.

61 بازدید | 5 پست

سلام حرف دلمو می‌خوام بزنم شده یکی بیاد تو زندگیتون جوری نابود شید آرامش اعصاب روانتون بهم بزنه دیونه شید یا حتی ازت بزور رابطه از پشت بخواد من فامیل هم بود تقریبا من هرچی میگفتم نه بزور انجام میداد دوبار آخرش هشدار دادم بهش ولی نامزدی کردیم تا میتونست هرکاری کرد جز جلو همش خودش خالی میکرد تا تونست دید من خر فکر اینجاش نکردم بلاخره فامیله شاید تموم شه ابرو خودم میره بعدش که خودم نامزدی تموم کردم گریه میکرد میگف دوسش داشتم تروخدا تموم نکن میخوای یه ماه از جلو چشات برم قبول نکردم چون آدم حسابی نبود شخصیت نداشت خانوادش خوب نبودن فرهنگ نداشت کار هم نداشت اسنپ خلاصه بعدش اینقدر پشیمون شدم که چرا این کارو کردم گف عکس ازت دارم گفتم بدبخ من بتو اعتماد کردم میفهمی لاشی هستی تو هیچ کاری نمیتونه کنه چون فامیل هست آخرش که زنگ زد گفت من ترو بخاطر س س نخواستم اگه بود زود ول میکردم گف تو هی از این میترسیدی بخاطر این ولت کنم بعد تو خودت ولم کردی گریه هم میکرد بمن ربطی ندارع تا تونست سو استفاده هاشو کرد من هنوز زخم خوردم خیلی آسیب روحی دیدم خودش می‌دونه اولین نفری بود اینکارو کرد از اون دختراش نیستم برام مهم نباشه بعد تهش بگه دست دو دست خورده تروخدا ینی چی با اینجور آدمای بی فرهنگی چیکار باید کرد 

همون ولش کن محلش نده یکبار غصه خوردن بهتر از یک عمر سختی کشیدنه

اینقدر پرو بود می‌گفت یا باید تا آخر مجرد بمونی چطور میزاری دو نفر وارد زندگیت بشن چه ربطی داره ذهن مریض قدیمی من هنوز عقد هم نکردم دلم بخواد ازدواج میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون ولش کن محلش نده یکبار غصه خوردن بهتر از یک عمر سختی کشیدنه

هیچ وقت تو زندگی موفق نباشه ایشالا اه من بلای جونش بشه من هیچ وقت نمیبخشم چیکار کرد با زندگیم خدا خودش بالا سره یه روز تقاص اینارو میگیره چوب خدا صدا نداره

اینقدر پرو بود می‌گفت یا باید تا آخر مجرد بمونی چطور میزاری دو نفر وارد زندگیت بشن چه ربطی داره ذهن ...

ولش کن بابا نقش اول زندگی هر ادمی خودشه اون ک نقش اول زندگیت نیس ده سال بعد با ی شوهر اروم خوب و ی بچه کوچولو به این فکر میکنی که خداروشکر اینو ول کردی

ولش کن بابا نقش اول زندگی هر ادمی خودشه اون ک نقش اول زندگیت نیس ده سال بعد با ی شوهر اروم خوب و ی ب ...

ایشالا عزیزم خدا از دهنت بشنوه من تو زندگی شانس ندارم مامان هم ندارم حداقل خدا دلش برام بسوزه هیچ گناهی هم نکردم دلم برا دختره میسوزه که نامزدشه یه ماهه حساب کن فروردین نامزدی کردن خرداد عقد میکنه سریع چخبرع😂😂اینقدر آدم هول و عجله داشته باشه دختره کلش داغه میگه دختره منو دوست داشته الان هرچی پسره بگه میگه چشم بزار دو سال دیگه بگذره خدا شاهده اگه ندیدی به گوه خوردن افتاد بلاخره پسره هم رفتاراش نشون میده الان اون ساده ۱۶ سالشه عقل داشت که زود شوهرش نمیدادن بعد گف کل جهیزیه رو میخره باباش میگف دختر همه یکین مهم عقل داشته باشه ذاتش خوب باشه والا برا من اعصاب روانم داغون کرد ای فرض کن بدن دختره دیده بوسش کرده اوق حالم بهم میخوره از همچین مردایی هی خبر عروسی نشنوم حالم گرفته میشه کل فامیل ها هم میرن