2789
عنوان

عطرم شکست...

141 بازدید | 10 پست

امشب دخترم یکی از گرونترین عطرهام رو شکست،اون لحظه داشتم از شدت عصبانیت دیوانه میشدم ولی الان دارم خیلی غصه میخورم،قیمت این عطرم شده ۱۰ میلیون،فکر نکنم دیگه هیچوقت بتونم داشته باشمش😔

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یکی از کابوس های من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ من گذاشتم داخل کشو

مال من زیادن تو چه کشویی جا بدم؟مگه کشوهای دراور چقدر جا دارن کلا نمیشه همه رو عطر بزارم که،خیلی ناراحتم خیلی،مراقب عطرات باش

فداسرتون

خیلی ناراحتم از ته دل،سر دخترمم داد زدم گفتم از اتاق برو بیرون،موندم تو یه حال بد از داد زدنم سرش و ناراحتی زیاد ازش به خاطر کارش

خیلی ناراحتم از ته دل،سر دخترمم داد زدم گفتم از اتاق برو بیرون،موندم تو یه حال بد از داد زدنم سرش و ...

بالاخره کاریه که شده چاره چیست تنتون سلامت باشه بابا دخترتم از عمد نکرده بچست دیگه

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

بالاخره کاریه که شده چاره چیست تنتون سلامت باشه بابا دخترتم از عمد نکرده بچست دیگه

آره درسته،حالا تمام خونمون رو بوی عطر برداشته،داریم خفه میشیم هممون،تمام پنجره ها رو باز گذاشتیم نمیتونم درست نفس بکشم مشکل قلب و ریه دارم اینم شد ماجرا