2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب موهات کمه

موهات دهیدراتس

آبرسان مو باید بگیری و روزی یک یا چندبار استفاده کنی در حدی که الکتریسیته موهاتو بگیره ولی چرب نشه موهات

روبالشتیتو ساتن کن 

شبام موهاتو بباف

روغن تراپی قبل حموم هم خوبه

آب موهات کمه موهات دهیدراتس آبرسان مو باید بگیری و روزی یک یا چندبار استفاده کنی در حدی که الکتریس ...

وای خدایاااا پدرم با پوست و مراقبت پوستی دراومد موهامم اضافه شد😭موهام صافه زیرش یخورده موخوره گرفته میترسم بیشتر بشه اروم و قرار ندارم تا فردا برم ارایشگاه برام موخوره گیری کنه

وای خدایاااا پدرم با پوست و مراقبت پوستی دراومد موهامم اضافه شد😭موهام صافه زیرش یخورده موخوره گرفته ...

فایده نداره اینجوری موخوره گیری هم بکنی چون باز مراقبت اصولی نمیکنی باز موخوره میگیره

داشتن موی خوب و پوست خوب مراقبت میخواد

ولی اگه حوصلشو نداری همون به آبرسان خوبم که بگیری هرروز استفاده کنی خیلی موثره .من خودم از یه پیجی تو اینستا ابرسان میگیرم خوب بوده.عکس موهاتو بفرسی بهت میگه چه ابرسانی خوبه برات.خواسی بگو بهت بگم پیجشو