2777
2789
عنوان

شما از حرف شوهرم چی برداشت میکنین؟

402 بازدید | 14 پست

سلام ما یکسال و خورده ای عقدیم فروردین ۱۴۰۴عروسی میگیریم بعد کلا اون یه شهره دیگه س من شهر خودمون با خانواده ها اون فقط الان جدا افتاده.بعد یه اخلاقی داره از اول هم خودش هم خانوادش اینحوریم که باید رفت و آمد تقسیم شده اگه مثلا شیش روزه سه روز اینور سه روز ان طرف .شما خانم ها میدونین خیلی سخته خونه پدر شوهر موندن هرچند الان بیشتر جای ما هستیم چون من خیلی اذیت بودم ولی شوهرم خیلی دقیقه که حتما پیش خانواده اونم زیاد باشیم به چشم بیاد انگار امشب ازش پرسیدم خیلی بده سر یه ساعت دیرتر زودتر رفتن بخوایم بحث کنیم بعدش گفت ببین پدرمادر من دوست دارن پیششون باشیم که من گفتم دوست دارن صحیح ولی من نمیتونم زندگیمو ول کنم شاغلیم بریم پیش اونا همش!که گفت  من یه چیزی می‌دونم که اینو میگم بذار عروسی مون گرفته شه درست میشه اینا من می‌دونم یه چیزی !درست میشه خونه خودمون بریم 

با یه حالتی می‌گفت انگار میخواست یه چی بهم بگه نمیتونست همش میگفتم من یه چی می‌دونم درست میشن

اینم بگم خواهر برادر بزرگش ازدواج کرده ن

حالا شما بنظرتون چی بوده حرفش نظرتون چیه حادمن بودین چیکار میکردین صبرکنم بنظرتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهراتون چندساعت فاصله داره ؟ بهتره نه خونه پدرتون زیاد بمونید نه خونه پدرشوهر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اخلاق پدر و مادرش دستشه،میخواد بهونه دستشون نده و عروسیتون رو بگیرن بعد مثلا بتازونه و حرف حرف خودش و شما بشه و کمتر برین ....فعلا خرش از روی پل رد نشده ....

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مگر نمیگی توی دوران عقد هستید ، دختر توی دوران عقد خونه پدرشه ، بگو خانواده ام نمیزارن همش پیش اونا باشم. در حد سر زدن اخر هفته میتونم برم 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
اخلاق پدر و مادرش دستشه،میخواد بهونه دستشون نده و عروسیتون رو بگیرن بعد مثلا بتازونه و حرف حرف خودش ...

اینو خودمم خیلی حس میکنم عجیب حسن بهم میگه همینه

میدونی چون یادمه یبار با باباش سر یه چیزی مخالفت کرد باشم راحت گفت عیب ندارد خودت واس عروسیم باش و خودت!من فک کردم شوخی می‌کنه آخه شوهرمو چهار ماهه رفته سرکار سرمایه ای ندارد اونقد. 

اینو خودمم خیلی حس میکنم عجیب حسن بهم میگه همینه میدونی چون یادمه یبار با باباش سر یه چیزی مخالفت ک ...

شک نکن ....وقتی میگه من یه چیزی می‌دونم ،یعنی می‌دونه و نمیخواد بهونه دستشون بده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شک نکن ....وقتی میگه من یه چیزی می‌دونم ،یعنی می‌دونه و نمیخواد بهونه دستشون بده

من فک میکردم اونا از من براش مهم ترن که انقد سر رفتن سماجت داره اما الان انگار حس میکنم از رو تحباره وگرنه خیلی اوقات میبینم میگه حوصله نداشتم الان بریم میخواستم استراحت کنم ولی مثلا بابام گفت دیگه چیکار کنم انگار می‌ترسه 

همش هم بهم میگفتی من قول میدم بعد عروسی دیگه عبری نیست قوول میدم به چی میدونم 

[QUOTE=337859222] من فک میکردم اونا از من براش مهم ترن که انقد سر رفتن سماجت داره اما الان انگار حس میکنم از رو تحباره ... [/]

فقط نمیخواد مستقیم بهت بگه  بهونه دستشون ندیم اونا دنبال بهونه هستن ...اگه نریم از عروسی خبری نیست و اخلاق پدر و مادرم اینجوریه که میگن وقتی احترام نزارن و نیان و خیرشون نرسه خودشون هم عروسی بگیرن ،چون اونجوری تو دلت نسبت بهشون چرکین میشه و لجبازی میکنی ....شوهرت نمیتونه مستقیم این حرفا رو بزنه 

به نظرم با شوهرت همکاری کن و خوش رو باش ...زبون خوش داشته باش ،بزار بسلامت برین سر خونه زندگیتون

فقط نمیخواد مستقیم بهت بگه اگه نریم از عروسی خبری نیست و اخلاق پدر و مادرم اینجوریه که میگن وقتی احت ...

مرسی خیلی خوشحال شدم خدا خیرت بده اره اخلاق پدرمادرش خیلی سنتی هست همش دوست دارن بچه هاتون اطاعتشونو کنن حتی من عروس رو ذاتشون بد نیست تفکراتسون سنتی عه

[QUOTE=337859222] من فک میکردم اونا از من براش مهم ترن که انقد سر رفتن سماجت داره اما الان انگار حس ...

خیلی زرنگی واقعا هیشکی حرفمو نفهمید با یه پاراگراف مسکلمو حدس زدی شناختیشون من بازم مزاحمت میشم😂😂😂💕

مرسی خیلی خوشحال شدم خدا خیرت بده اره اخلاق پدرمادرش خیلی سنتی هست همش دوست دارن بچه هاتون اطاعتشونو ...

خوشبخت بشی عزیزدلم