2777
2789
عنوان

هم اتاقیم دیوونس

500 بازدید | 32 پست

اتاق دونفرس

از مرکز مشاوره نامه گرفته باید تو این اتاق باشه

با یه غیظی از هم اتاقیای قبلیش حرف میزنه چشاشو گرد میکنه داد میزنه

به من میگه ببین من اگه باهام خوب باشن خوبم ولی اگه وای ب حال کسی ک باهام بد باشه با دوستام پدرشو درمیارم

بخدا من زبونم بند اومده بود اصن چیزی نگفته بودم

با خوشرویی گفتم من کار به کسی ندارم کم حرفم

برداشته میگه نههه اشتباه میکنی براچی فک میکنی هم اتاقیت دشمنه باید دوست باشی

چه برداشت چرتی ازحرفم کرد

بخدا الان تمام بدنم داره میلرزه 

من اختلال اضطراب دارم

کوچکترین چیزی به استرسم میندازه برا همین اتاق دونفره گرفتم

معده درد گرفتم این دختره رو چجوری تحمل کنم دیوونس 

توروخدا یچی بگین آروم شم من کسیو ندارم باهاش دردودل کنم

😂😂کم مونده تحمل کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو فردا به مسئول خوابگاه بگو نمی تونی باهاش هم‌اتاق باشی، ان شاءالله جاتو عوض میکنه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

به نظرم دنبال یک اتاق دیگه باشید و تا زمانی که اتاق جدید پیدا کنید سعی کنید محترمانه و رسمی برخورد کنید و خودتون را مشغول درس خوندن کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اینجور ادما طبل توخالین رو نده استرسم نگیر هرچی ادعا بیشتر عمل کمتر اصا نترس

انقدم از خودش تعریف میکنه

میگه من خیلی درکم بالاست مراعات میکنم

من هم اتاقی خوبیم

همش من من 

اصن نمیذاره صحبت کنم

تازه اضطرابم یکم بهتر شده بود

ای خدا آسونی ب من نیومده 

قمپز در کرده که مثلا اذیتش نکنی بیشتر به یه ادم تنهای بدبخت میخوره که دلش میخواد بقیه دوسش داشته باشن و باهاش دوست بشن باهاش معمولی رفتار کن و اگه برات مشکلی پیش اورد به سرپرست خوابگاه اطلاع بده ولی در وهله ی اول سعی کن باهاش مدارا کنی نهایت چن ساعت همدیگرو باید ببینید 

برو فردا به مسئول خوابگاه بگو نمی تونی باهاش هم‌اتاق باشی، ان شاءالله جاتو عوض میکنه

میترسم مسئولان خوابگاه ب این بگن این بخواد تلافی کنه یه بلایی سرم بیاره