2777
2789
عنوان

تأثیر مستمر..

1327 بازدید | 22 پست

اصلا این مستمر رو چی تأثیر می‌ذاره ؟ 

استرس امتحان نهاییا و کنکور از یه طرف و استرسی که بخاطر امتحانای مستمر بهمون وارد میشه یه طرف‌.

دستی دستی کنکورو نهاییا دارن بخاطر مستمرا دود میشن میرن هوا. 

چیکار کنم خداااا🥲

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥

مستمر کشکه کشک

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ضریب1 داره 

در سوابق تحصیلی حساب نمیشه 

اما بارها پیش اومده به فارغ التحصیلی کمک کرده یک نمونش دانش آموزی که پارسال یک دقیقه بعد از ارسال رمز اومد مدرسه راهش، ندادن نهایی صفر شد 

اما مجموع مستمر ها و نمره دی ماهش نمره سالش رو به 7 رسوند و تکماده کرد 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
رو هیچی تاثیر نداره هیچی  تو رو خدا وقت نذار مستمر بخون

بخدا کلا گیج شدم

میخوام بشینم برنامه ریزی کنم واسه امتحان نهایی روزی حداقل بیست صفحه از هر درسیو دوره و جمع بندی کنم اونوقت یهو میبینی دبیر شیمی میگه فردا کل کتاب امتحان مستمر🥲💔

مثلا فردا سه تا امتحان مستمر تخصصی دارم 

بخدا کلا گیج شدم میخوام بشینم برنامه ریزی کنم واسه امتحان نهایی روزی حداقل بیست صفحه از هر درسیو دو ...

بشین برا نهایی هات بخون 

این مستمر ها هیچ جا اثر نداره معلما الکی بزرگش میکنن

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

مستمر فقط بدرد معدل دیپلم میخوره همین  معلما شورشو دراوردن

همیییین خب وقتی میگن تو اگه پزشکی قبول شی و دیپلمتو نگیری نمیتونی بری آدم دلش میخواد خودشو بکشه 

خواهرزاده منم ترس ازهمین مستمراش داره ومیگه معلمامون گفتن اگه نیایدنمراتی که ردکردیم براتونم میریم تغییرمیدیموکمترش میکنیم.

ولی من به اون گفتم به توهم میگم مستمر5بامستمر20فرقی نداره ازنظر اثرگذاری رونهاییاتوهمین زمان باقی موندسعی کنیدفقط برانهاییا آماده شیدمدارسوومستمراومعلمارودیگه بیخیال شید! بحث ایندتونه هنوز میگید اوناچی میگن؟!

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

بخدا کلا گیج شدم میخوام بشینم برنامه ریزی کنم واسه امتحان نهایی روزی حداقل بیست صفحه از هر درسیو دو ...

اول یک رازی رو بهت بگم 

مهلت ارسال نمرات مستمر تا فرداست و اغلب دبیرا نمره ها رو رد کردن 

مورد بعدی اینکه چرا از امتحان میانترم گریزان هستی 

منافاتی با هم ندارن 

میانترم یک فرصت و توفیق اجباری برای مرور بیشتر هست 

بچه های ما هر روز یک میانترم دارن و 3 تا آزمونک تازه سمپاد هم هستند تا 6 هم کلاس جمع بندی دارن غر هم نمیزنن

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
خواهرزاده منم ترس ازهمین مستمراش داره ومیگه معلمامون گفتن اگه نیایدنمراتی که ردکردیم براتونم میریم ت ...

مرسی از حرفاتون 🤍من کلی برنامه ریزی کردم که هر روز یه مقداری از کتابارو جمع بندی کنم واسه نهاییا.

اونوقت دبیرامون واسه هرروز ، خدا شاهده هر روز امتحان گذاشتن برامون. واقعاً بعضی وقتا صبرم لبریز میشه و تو دوراهی گیر میکنم