2777
2789
عنوان

pms شدید دارم 😭

546 بازدید | 16 پست

درد و اینا که هیچی از دوهفته قبلش سگ میشم میوفتم به جون شوهرم

این هیچی از صبح تا شب گریه میکنم بخاطر همه چیز بخاطر فیلم بخاطر بی پولی بخاطر رفتارشوهرم

بخاطر همه چی عررررر میزنم و یکسره بغض دارم

افسرده میشم هم پریود که میاد همه چی تموم میشه

راهی نیست که بهتر بشم ؟ از صبح از بس گریه کردم سرم داره از درد میترکه از دست همه شاکی ام حتی از خدا هم طلبکار میشم از همه زده میشم همه دردا و غما یهو میریزه تو دلم و هیچ نقطه ی عطف و شادی و امیدی تو دلم نیست

توروخدا اگه راهی میدونید بگید 

بیشتر از همه درد بی پولی ازارم میده آرزوی مرگ میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من انقدر حالم بد میشه که خودم میزنم وای روانی روانی میشم جوری اگر یکی ببینتم میگه ببرین بیمارستان روانی ها بستریش کنین😭🥴

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

من دو ساله درگیرشم

و بیشتر عوارض روحیش اذیتم م کنه

و ده روز قبل پریود افکار منفی، بدبینی و  عصبانیت شدید دارم

همیشه شنیده بودم ورزش مرتب و مداوم عوارض پی ام اس رو کم می کنه

این ماه هر روز فقط ده دقیقه حرکات نرمشی بدن، تو خونه انجام دادم، هر روز

عجیب این ماه پریودم اومد، و واقعا ده روز قبلش این علائم روحی رو نداشتم!!!

پادکست رادیو راه رو از قسمت اول تا اخر گوش کن

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

من انقدر حالم بد میشه که خودم میزنم وای روانی روانی میشم جوری اگر یکی ببینتم میگه ببرین بیمارستان رو ...

دقیقا منم دلم میخاد با پای خودم برم تیمارستانی آسایشگاهی جایی

درد اینه که میدونی حالت بده بخاطر هورموناس ولی نمیتونی خودتو کنترل کنی و‌  تر میزنی به زندگیت

دقیقا منم دلم میخاد با پای خودم برم تیمارستانی آسایشگاهی جایی درد اینه که میدونی حالت بده بخاطر هور ...

اره بخدا من درد شدید سینه هام انقدرم گریه میکنم یاد کوچکترین حرفهای که دیگران بهم زدن ناراحتم کردن میفتم روانی میشم شروع میکنم به داد دعوا خود زنی🥹☹️

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
اون داستاناش یا پادکست های رود 

هردو

بهشون فکر کن و ربطشو ب خودتو زندگیت پیدا کن

ببین چرا اومدی ب دنیا و چی از دنیا میخوای

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز