2777
2789
عنوان

پیشنهاد دوستی

429 بازدید | 39 پست

سلام 

ببخشید یه پسری که قبلاً همکلاسیم بوده و من ازش خوشم میومد و چند ماه پیش بهش پیام دادم و حسم رو بهش گفتم گفت نه و بلاکم کرد و الان برگشته بعد ۷ _۸ ماه میگه بیا وارد رابطه بشیم و از یه طرفی قبلاً که باهاش حرف میزدم بهم گفت پسرا بخاطر نیاز جنسی وارد رابطه میشن منم می تونستم الکی بگم دوسِت دارم و فقط بخاطر نیاز جنسی و اینطور چیزا باهات دوست بشم ولی من اینطور آدمی نیستم و الان میگه میخوام اگه وارد رابطه بشیم این رو هم در نظر بگیری که من نیاز جنسی دارم من خودم کنکور دارم ۲ ماه دیگه و نهایی ها هم هست الان من باید چیکار کنم از یه طرفم نمیدونم دوسم داره یا نه ولی من دوسش دارم و عشق اولمه

خودت جواب خودتو دادی می‌دونی برا چی اومده سراغت  وقتی قبلا پست زده  اگ پسش نزنی برا خودت ...

عزمزم من گفتم نه ولی بازم نمیدونم چیکار کنم خیلی ذهنم درگیر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه اولش گفته بخاطر نیازم میخامت  سریعتر دکشموو بزن

نگفت بخاطر نیازم میخوامت گفت اینا رو میگه که بعدا که وارد رابطه شدیم و وابستگی ایحاد شد نگه که مجبور بشم بگم باشه که سواستفاده بشه در کل راجب خیلی چیزا حرف زد اینکه ممکنه نتیجه نده رابطمون و اینا رو در نظر بگیر و نمیخوام بهت آسیب برسه و اینا