2777
2789
فدات خواهر گلم  توکلت به خدا باشه که زیباترین سرنوشت رو برات رقم میزنه  ایمان قلبیت رو ب ...

الان از خودش خواستم قبل اینکه بیام سایت گفتم همه چیو بم نشون بده من خیلی اون پسره رو دوست داشتم🥲

لطفا لایک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@keratin_marie_rasht    سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که آمل اسمش ج داره نسبت به ...

معلم میشی تو روپوش رسمی میبینمت با همکارت ازدواج میکنی یا کسی که شغل اداری داره وقتی جا افتادی تو شغلت نه الان 

هردو استخدام هستین 

عزیزم من دیگه واقعا سرم داره فشرده میشه سر درد گرفتم بچه ها خیلی سوال میپرسن که نمیتونم رو همه متمرک ...

خواهش میکنم یه جواب بدین ب منم!!

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 
الان از خودش خواستم قبل اینکه بیام سایت گفتم همه چیو بم نشون بده من خیلی اون پسره رو دوست داشتم🥲

آدم تو سن های مختلف احساسات زیادی رو تجربه میکنه اما بلاخره یکیش موندگار میشه با کسی باش که بیش از اونچه تو دوسش داری دوستت داشته باشه

معلم میشی تو روپوش رسمی میبینمت با همکارت ازدواج میکنی یا کسی که شغل اداری داره وقتی جا افتادی تو شغ ...

واقعا حالم خیلی بده میشه جواب سوالای منم بدی لطفا:(((

و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
آدم تو سن های مختلف احساسات زیادی رو تجربه میکنه اما بلاخره یکیش موندگار میشه با کسی باش که بیش از ا ...

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی

آدم تو سن های مختلف احساسات زیادی رو تجربه میکنه اما بلاخره یکیش موندگار میشه با کسی باش که بیش از ا ...

اره درسته این دل نمیفهمه وگرنه انقدر اذیتم کرده

لطفا لایک نکنید
@keratin_marie_rasht   عزیزم معلم بشم تو مدرسه دخترانه هستم چطور با همسرم آشنا میشم و مشخصات ...

از طریق همکارت آشنا میشی هم تیپ همید و تیپ رسمی هستین انگار تو لباس فرم مدرسه یا اداره همو میبینید

تو ناظم یا معاون میشیا دختر

لباس فرم صورمه ای با کفش چرم پاشنه دار خوش اندام هستی و بسیار با جذبه حرف میزنی 

عزیزم چند دفعه پرسیدم چیزی راجبم حس نمیکنین یا نمیخواین جواب بدین ؟

میشه اگه میتونین جوابمو بدین یا درخواستمو قبول کنین بعدا جواب بدین لطفا 

.

از طریق همکارت آشنا میشی هم تیپ همید و تیپ رسمی هستین انگار تو لباس فرم مدرسه یا اداره همو میبینید ...

من روحم؟این همه پرسیدم خب