2777
2789
خودشو قایم کرده خطاشم خاموش کرده  من فکر میکردم الان با کسیم ریخته رو هم

نه داره دیوونه میشه گریه میکنه داغونه 

بهت شک‌داره فکر میکنه دوسش نداری 

تو زندگی باهاش برات اینقدر که تلخی کرده فکر میکنی خاینه اما مشکلات بهش فشار میاره 

از رفیقش ضربه خورده خاموش کردن خطش بخاطر تو نیست از چیزی درمیره

کاشکی براش دعا کنی و نذر کنی 

انگار یهویی چشمتون کرده باشن یهو ریختین به هم هیچی هم نیستا الکی از کاه کوه ساختین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم تا آخر سال خیر

لطفا منو هم بگو 

فرهنگیان دعوت به مصاحبه میشم 

ازدواجم با حسینه 

هرچی درمورد ایندم حس مبکنی بگو

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          
نه داره دیوونه میشه گریه میکنه داغونه  بهت شک‌داره فکر میکنه دوسش نداری  تو زندگی باهاش ...

میشه منو هم بگی 

مشخصات اونی که باهاش ازدواج میکنم ؟ چطوریه 

کاری ک قراره صحبت کنم جورمیشه

درمورد زمانش دقیق نمیتونم چیزی بگم چون اصلا تو حال خودتی که یهو بهت میگن فلانی در مورد پرسیده و اینا

لطفا جواب منم بده عزیزم 

کی ازدواج میکنم مشخصاتش نحوه اشنایی یا شغلش یا هررچی حس میکنی 

میشه هرچی راجبم حس میکنی بگی

.

نه داره دیوونه میشه گریه میکنه داغونه  بهت شک‌داره فکر میکنه دوسش نداری  تو زندگی باهاش ...

یا امام رضا  یا خدای واحد

دقیقا تو زندگی خیلی تلخی داشته برام قیقااااا

اره زمانی که با من بود ینفر تو محلشون از دوستاش میرفت پشت شوهرم حرفای بدی میزد دقیقاا 

بنظرت از چی در میره که خطش خاموش کرده 

چرا حداقل با یه خط دیگه بهم زنگ نزد؟ 

بله رابطمون با وجود بدیاش خوبیایی داشت ک دیگران چشم دیذن خوب بودن مارو نداشتن ت میدیدین خوبیم ناراحت و عصبی میشدن هم از اقوام من و اقوام همسرم 

دقیقا چیز خاصی نبود روزی که رفت یهویی شد همه چی منو همسرم ۴ساعت قبل کاتمون برنامه ریخته بودیم برای خودمون (می دونی چی میگم ؟) دقیقا یهویی شد