obaharo مدیر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 195 پست برمیگرده دوسم داره؟دلیل این کاراش چیه؟! لطفا لایک نکنید 1403/02/15 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
obaharo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 آدم خوبیه وضعیت مالیش بد نیست اما هم خوش چهره ست یعنی بیشتر نوری تو چهره ش میبینم انگار آدم معتقدی ب ... اصلا هیچ وقت منو دوست نداشته؟ لطفا لایک نکنید
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6329 مغروره دوست نداره منت کشی کنه اما میدونه تو کله شق تری آخرش واسطه میندازه اما بازم میگم نمیدونم چرا ... میش بگی حست ب س چیه مشکلاتی ک دار رفع میش؟خوسبخت میشم باهاش اگر جواب بله بدم خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 بخدا داری دقیق میگی خودش گفت طلاق بگیری بری من کارتن خواب و معتاد میشم افسرده میشم ... برمیگرده با واسطه اما خودش نه معتاد شاید نشه اما به شدت سیگاری میشه و بسیار لاغر و افسرده چرا اینقدر فکری و خودخوره شوهرت همش میبینم رو بالکن داره سیگار میکشه
obaharo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 برمیگرده با واسطه اما خودش نه معتاد شاید نشه اما به شدت سیگاری میشه و بسیار لاغر و افسرده چرا ... به من بگو به عشقم میرسم من خیلی میخامش🥺 لطفا لایک نکنید
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 میش بگی حست ب س چیه مشکلاتی ک دار رفع میش؟خوسبخت میشم باهاش اگر جواب بله بدم عزیزم کلا آدمیه که اهل دختر بازی نبوده انگار مذهبی طوری هستن پسر خوبیه ذاتش پاکه فقط باید رگ خوابشو بفهمی همین اهل زندگیه اما اهل تجملات و بریز و بپاش نیست
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 عزیزم کلا آدمیه که اهل دختر بازی نبوده انگار مذهبی طوری هستن پسر خوبیه ذاتش پاکه فقط باید رگ ... سوالای من صفحه ۳ جامونددددمیشه جواب سوالای منم بدی لطفادوسم داره یا بخاطر هوس میخوادم؟عشق سابقشو فراموش کرده؟فرهنگیان قبول میشم؟ و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 به من بگو به عشقم میرسم من خیلی میخامش🥺 روزی میرسه که میزنی تو سرت و میخندی که عاشق کی شده بودی حالا زوده برات درستو بخون و توکلت به خدا باشه که بهترین ها رو برات میخواد
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10675 برمیگرده اما بازم میره کلا حسشجدی نیست @keratin_marie_rasht سلام عزیزم من معلم میشم با کارمند؟حس کسی که اول اسمش ج داره به من چیه؟قصد و هنفش چیه؟من چه زمانی با چه کسی با چه مشخصات ظاهری و شغلی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6329 عزیزم کلا آدمیه که اهل دختر بازی نبوده انگار مذهبی طوری هستن پسر خوبیه ذاتش پاکه فقط باید رگ ... اتفاقا برعکسه گلم.بهرحال مرسی.کلی دختر بوده توزندگیش وضع مالی هم خوبه، خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
obaharo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 روزی میرسه که میزنی تو سرت و میخندی که عاشق کی شده بودی حالا زوده برات درستو بخون و توکلت به ... به خدا دارم دیونه میشم یعنی اصلا منو دوست نداشته یعنی مهم نبودم براش لطفا لایک نکنید
sheydaeu عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3093 برمیگرده با واسطه اما خودش نه معتاد شاید نشه اما به شدت سیگاری میشه و بسیار لاغر و افسرده چرا ... بله شوهرخالش واسط می کنه سری پیشم همین بود بجون عزیزم همرو درست گفتی سیگاری هست بله یکسره ام قبلا تو بالکنشون سیگار میکشید همرو درست گفتی 😭😭😭😭پس گفتی برمیگرده با واسط ولی نهایت جدایی داریم خیلی باید منتظر بمونم بنظرت تا آشتی؟آخرین سوالمه ☺️
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 روزی میرسه که میزنی تو سرت و میخندی که عاشق کی شده بودی حالا زوده برات درستو بخون و توکلت به ... چرا همه رو گفتی بجز من 😞امسال عقد میکنم؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 اصلا هیچ وقت منو دوست نداشته؟ ازدواجی نه میخنده تو دلش که تو اینجوری میبینیشکلا بچه شیطونیه و زیاد سخت نمیگیره اهل دور دور و رفیق بازی و کافه و این چیزاست مشروب ….نه مواد میزنه؟
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 چرا همه رو گفتی بجز من 😞 امسال عقد میکنم؟ نه گلم دوسش داری اونم دوست داره اما شرایطتون امسال جور نمیشه حداقل تا پایان سال نمیبینم
obaharo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 ازدواجی نه میخنده تو دلش که تو اینجوری میبینیش کلا بچه شیطونیه و زیاد سخت نمیگیره اهل دور دور و رفی ... اره درسته اون باکی ازدواج میکنه چند سال دیگه؟پشیمون نمیشه منو از دست داده لطفا لایک نکنید